herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Media albums (foto's en YouTube films)

Kies een seizoen:

 ? 
Previewfoto
Op zaterdag 17 oktober kregen we de door OpenLine gesponsorde nieuwe tenues die er erg fraai uitzien. Omdat diverse spelers niet aanwezig konden zijn zal er over een tijdje nog een nieuwe foto gemaakt worden. Dank aan de sponsor!
Geplaatst door Roy Keizers op 18-10-2015


Previewfoto
Einde seizoensactiviteit B2 (2014-2015)

De trainers van de B2 hadden het idee om de spelers van de B2 kennis te laten maken met andere trainingsmethodes. We hadden daarom een afspraak op 20 juni om 14.00 uur bij Fitness Planet XL te Hulsberg. We gingen deelnemen aan een boksclinic. De leiders Roy, Tim en JJ gingen voorop inde “strijd”. Natuurlijk moest iemand zich opofferen om foto’s te maken en Hub. gaf zich vrijwillig hiervoor op.
Onder leiding van Harrie Jongen, werd er een pittige warming-up uitgevoerd. Totaal niet vergelijkbaar met de warming-up van ons voetballen. De eerste zweetdruppels kwamen toen al snel te voorschijn. Gewichten, zware kleine ballen en matjes op de grond, om oefeningen te doen, werden tevoorschijn gehaald. Het enigste wat bekend kon zijn was het touwspringen, echter de intensiteit was wel erg hoog.
Na wat uitleg van technische zaken van het boksen werden bokshandschoenen aangetrokken. Diverse oefeningen werden gezamenlijk gedaan. Deze oefeningen waren vermoeiender dan de foto’s doen vermoeden. Er werd geoefend op stootzakken en uiteindelijk werd er gespard met elkaar.
Uiteindelijk werden onze spelers uitgedaagd te boksen tegen de dochter en zoon van Harrie. Beide kinderen van Harrie beoefenen deze sport al heel lang. Jules durfde het wel op te nemen tegen Jens. Jules kwam zonder groot letsel uit de “strijd”. Marnix vond het wel leuk om het tegen Gitte (de dochter) op te nemen. Gitte zou zondag een wedstrijd gaan boksen in Amsterdam en wou wel oefen tegen zo’n lange slungel. Ook Marnix is heelhuids uit de strijd gekomen.
De spelers en leiding van de B2 hadden een leuke inspannende middag gehad. Buiten de fotograaf had iedereen veel energie verspeelt. We zijn daarom met zijn allen in de Haagstraat de verloren voedingstoffen gaan bijvullen. Mees en Patrick ware verhinderd i.v.m. werk maar sloten wel aan tijdens het eten.
Iedereen bedankt voor de inzet, niet alleen tijdens deze activiteit, maar ook voor het hele seizoen. Allemaal een prettige vakantie en we zien ons weer op 17 augustus.

Geplaatst door Tim Vroomen op 20-06-2015


Previewfoto
Geplaatst door Roy Keizers op 08-03-2014


Previewfoto
7 december 2013
Geplaatst door Jolanda Simons op 07-12-2013


Previewfoto
Het 2e deel van de foto's van 25 augustus
Geplaatst door Roy Keizers op 09-09-2013