herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Nieuws

Kies een seizoen:

 ? 
door Rob van Amsterdam op 11-11-2017      


Iets verlaat, maar toch nog even een korte voorbeschouwing. Al vroeg in het seizoen een wedstrijd van aanhaken of afhaken. Een bekende tegenstander: Alphhia. De mannen in het oranje hebben nog geen punt laten liggen en omdat wij in Alphen al een keer 2 punten hebben achtergelasten voor hen de mogelijkheid om een concurrernt op 5 punten te zetten. Vorig jaar thuis ondanks een veldoverwicht 4-1 verloren. Met name door een dodelijke voorhoede die makkelijk raad weet met geboden kansen.

Thuis een legendarische overwinning. Goed voetbal en 2-0 voorkomen. Niets aan de hand. Binnenn een paar minuten vlak voor tijd echter toch de 2-2 om de oren. Alphia blij, echter men rekende buiten Heinz die een corner prachtig binnen schoot en dus de drie punten voor ons. Een scenario waar we vandaag voor tekenen!

Het was ook deze week wel weer puzzelen om genoeg man aan de aftrap te krijgen, maar het lijkt weer gelukt. Al is niet iedereen okselfris dus een goed strijdplan is een must! Benieuwd waar die Duitser mee gaat komen!

Mannen! Zet hem op en neem die punten mee!!!
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Rob van Amsterdam op 20-10-2017      


Wat een weelde! Op zondagavond al 14 man en uiteindelijk uitkomen op 16 man, waardoor de Duitser deze week andere plannen is gaan maken! Mannen na het zeuren deze keer een dikke pluim voor jullie!

Dan de wedstrijd van morgen. Een bekende tegenstander. Dit jaar niet meer in de competitie maar nog wel in de beker tegen de " sympathieke" tegenstander uit het Duinkonijnenrijk. Een wedstrijd om des keizersbaar zoals dat zo mooi heet. Zowel wij als zij hebben de eerste wedstrijd van het sterke RCL verloren. Dus rest de wedstrijd om de tweede plaats en dus ook ook de eer.

Na een week van zonneschijn en warme termperaturen ziet het er naar uit dat het morgen een stuk minder mooi gaat worden. Onder herfstachtige omstandigheden zal "ijs en wederdienende" om 15 uur de aftrap plaats vinden op veld 5. Het is nu nog even in spanning afwachten welke 11 matadoren aan de aftrap mogen verschijnen.

Mannen laten we het goede spel en gevoel van de afgelopen weken gewoon doortrekken en de Zilkers met een nederlaag terug naar hun duinen terugsturen!

Campos
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Rob van Amsterdam op 12-10-2017      


Na een aantal weken van minder weer en al een eerste afgelasting zijn de voortekenen voor zaterdag niet mis. De temperatuur gaat richting de 20 graden, de wind gaat liggen, de regen verdwijnt zeg maar als sneeuw voor de zon. Alle ingredienten dus ruim aanwezig voor een heerlijke pot voetbal! Echter de ziekenboek is nog steeds rijkelijk gevuld. Op het moment van schrijven zijn alle vraagtekens in de agenda netjes ingevuld. Meer dan 10 vinkjes kan ik er niet van maken. Er is weer wat appverkeer op gang gekomen en na vele afwijzingen hebben toch twee invallers zich bereid gevonden te komen schitteren in dit elftal voor artiesten! John Faas maakt zijn rentree (we zullen een aparte kleedkamer voor de Duitser en John aanvragen) en Martin Nuninga gaat zijn debuut maken!

Dan de tegenstander. Evenals Moerkapelle en Wanica Star een nieuwe tegenstander voor mij. In mijn nu al heel wat jaren durende voetbalcarriere kan ik mij niet heugen ooit tegen WDS gespeeld te hebben. Van het plaatsje Driebruggen heb ik vaag gehoord dus wiki maar weer even geraadpleegd. WDS is opgericht in 1948 en het eerste speelt in de 3e klasse van de zaterdag. De clubkleuren zijn witte shirts met zwarte broek. Een klassiek tenue derhalve en geen enkel probleem in relatie tot onze eigen kleuren. Het dorp Driebergen maakt onderdeel uit van de gemeente Bodegraven Reeuwijk. Dus speelt WDS dit jaar de derby tegen Reeuwijk.

WDS heeft 1 pot meer dan ons gespeeld en op dit moment 3 punten minder. Dat zou kunnen betekenen dat men ongeslagen is in theorie, ware het niet dat Woubruge vorige week met 4-2 te sterk was. Dus hebben de heren inmiddels 2 potten verloren en 1 gewonnen. Wij gaan er alles aan doen om de balans qua gewonnen en verloren wedstrijden niet in evenwicht te laten komen! Aan het weer zal het waarschijnlijk niet liggen, dus kom allemaal naar veldje 5.

Campos
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Rob van Amsterdam op 28-09-2017      


Na twee potten op plastic sprieten voorzien van rubberen korrels, wacht zaterdag dan eindelijk de eerste thuiswedstrijd van het nog prille seizoen! En dat betekent voor ons liefhebbers dat de nopjesschoenen thuis kunnen blijven en de ouderwets noppen in de tas kunnen! Er gaat niets boven de geur van vers gemaaid gras! Veld 5 ligt op ons te wachten!

Dan de tegenstander. De eerste wedstrijd van hen vorige week leverde een ruime overwinning op. Voor mij wordt het de eerste wedstrijd tegen dit team. Als ik de website mag geloven gaat het om een sociaal culturele sportvereniging gelegen in Den Haag. De naam van de club verwijst naar de Surinaamse regio Wanica, ten zuidwesten van Paramaribo. Veel leden zijn van Surinaams-Hindoestaanse afkomst. Naast de sporten cricket en voetbal is de club betrokken bij allerlei activiteiten op sociaal-cultureel gebied. Voor de liefhebbers van broodjes kip belooft dit veel goeds voor de uitwedstrijd die ons nog te wachten staat!

Het eerste van Warnica behaalde in 2014 nog de landelijke pers door een smadelijke (en waarschijnlijk geflatteerde 31-0 nederlaag tegen Loosduinen. Reden voor het bestuur destijds om het 1e van de zaterdag gelijk maar terug te trekken uit de competitie.

De clubkleuren zijn blauw met wit, dus qua shirts betreft zaterdag geen problemen! Rond 17 uur aanstaande zaterdag weten wij wie van ons twee ongeslagen blijft of leveren we allebei punten in.... We gaan het weer zien en beleven!

Campos
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Rob van Amsterdam op 22-09-2017      


Na een bekercampagne van 1 potje met dank aan pluvius, staat morgen de competitie opening op het programma. Dit brengt ons naar een voor mij nieuwe club! VV Moerkapelle. De plaats inmiddels niet onbekend, want sinds deze zomer weet ik dat daar een prachtige fietsenzaak huist waar de racefiets van dochterlief is aangeschaft...

Maar goed wikipedia leert mij dat wij gaan spelen op sportpark de Wilde Veenen. De tenues zijn wit met een blauwe baan dus dat gaat geen problemen geven met het mooie blauwgeel van de FC. De website is al bij en dus spelen wij gelijktijdig met het eerste van de plaatselijke trots. Veld 1 is dus niet beschikbaar voor ons.... Wij mogen op veld 2 onze kunsten ten toon spreiden. Omkleden gaan we doen in kleedkamer 10.

Het aanmelden kwam deze week weer wat laat op gang waardoor redelijk laat nog invallellers geregeld moeste worden. Heren, probeer uiterlijk dinsdag je aanwezigheid door te geven. Mijn ervaring is dat wanneer je op donderdag invallers vraag ze al andere plannen hebben... Maar gelukkig is Martin Duinkerken weer bereid gevonden om ons middenveld te versterken. De opstelling is inmiddels bekend gemaakt door onze Duitser. Dit leidt uiteraard weer tot de nodige beroering op de app. En sommige teamgenoten komen er achter dat Moerkapelle toch echt 1 van de verste tegenstanders is in deze competitie en je hier dus niet in 15 minuten bent... Frenkie volgende keer beter, dan namelijk thuis tegen Warnica stars... Zul je zien dat de B1 ergens ver weg speelt...

Verder rest nog de vraag of Bas de ballen meeneemt? Blijft het weer echt zo mooi als voorspeld? We gaan het weer zien en beleven zou Ceesbook zeggen...

Campos
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter