herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Nieuws

Kies een seizoen:

 ? 
door Roy Keizers op 23-01-2017      


Slechts enkele dagen tevoren, toen het nog erg slecht en koud weer was, werd dan toch nog ene vriendschappelijk duel geregeld tegen Susteren JO19-2 op zaterdag 21 januari. Bijna iedereen kon toch komen (Marnix is nog geblesseerd) en er was een superlekkerzonnetje met weinig wind, dus superweer. In een op zich sportieve en leuke wedstrijd ging het de eerste helft gelijk op. Wij waren wellicht meer aanvallend maar lange tijd zonder echte mogelijkheden en Susteren counterde enkele keren gevaarlijk maar verdediging en doelman hielden het doel goed schoon. Ruben was het dan toch weer die het doel later in de eerste helft toch wist te vinden zodat we met voorsprong konden rusten. Tijdens de rust werden door coach Hub. nog wat puntjes op de i gezet en de tweede helft werd dat voor een deel ook uitgevoerd. Onze aanvallen werden vaker en sneller uitgevoerd en dat leverde dus ook meer kansen op. Op een pass van Dennis scoorde Gilles een fraai treffer. Jules verrichtte voorbereidend werk voor nog een treffer van Ruben en Roel scoorde zelfs ook nog mooi de 4-0. Al met al een leuk en nuttig duel.
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Roy Keizers op 27-12-2016      Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Roy Keizers op 17-11-2016      


Nadat onze A2 al de eerste twee bekerwedstrijden begin september had gewonnen, zou zelfs met een behoorlijke nederlaag de volgende ronde bereikte kunnen worden. De wedstrijd tegen Born A2 werd eerst afgelast door dramatische omstandigheden aan Bornse zijde. Doordeweeks, op woensdag 9 november, en dus met enkele verhinderden, werd dan ingehaald. De tegenstander had veel voor ons bekende jongens en het werd dan ook weer een leuk en sportief duel al werd er mogelijk nog meer langs de kant in de dug out gezellig gelachen dan in het veld. We kunnen er kort over zijn. Het was een leuke pot die we met 3-1 wonnen en met 3 overwinningen zijn we dus door naar de volgende bekerronde die we mogelijk op 10 december tegen Born A1 spelen (die de zaterdag erna al wonnen van onze A1, dus dat wordt aanpakken haha).
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Roy Keizers op 27-09-2015      Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Roy Keizers op 21-07-2015      


Vrijwel alle spelers van de 'oude' B2 gaan over naar de A en nadat het aanvankelijk A2 leek te worden, en de gedachte A1 niet door kon gaan, is ons team toch A(1) geworden! We beginnen met trainen op maandag 17 augustus. Fijne zomer voor alle spelers en hun vrienden en familie en tot in augustus!
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter