herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Nieuws

Kies een seizoen:

 ? 
door Roy Keizers op 23-01-2017      


Slechts enkele dagen tevoren, toen het nog erg slecht en koud weer was, werd dan toch nog ene vriendschappelijk duel geregeld tegen Susteren JO19-2 op zaterdag 21 januari. Bijna iedereen kon toch komen (Marnix is nog geblesseerd) en er was een superlekkerzonnetje met weinig wind, dus superweer. In een op zich sportieve en leuke wedstrijd ging het de eerste helft gelijk op. Wij waren wellicht meer aanvallend maar lange tijd zonder echte mogelijkheden en Susteren counterde enkele keren gevaarlijk maar verdediging en doelman hielden het doel goed schoon. Ruben was het dan toch weer die het doel later in de eerste helft toch wist te vinden zodat we met voorsprong konden rusten. Tijdens de rust werden door coach Hub. nog wat puntjes op de i gezet en de tweede helft werd dat voor een deel ook uitgevoerd. Onze aanvallen werden vaker en sneller uitgevoerd en dat leverde dus ook meer kansen op. Op een pass van Dennis scoorde Gilles een fraai treffer. Jules verrichtte voorbereidend werk voor nog een treffer van Ruben en Roel scoorde zelfs ook nog mooi de 4-0. Al met al een leuk en nuttig duel.
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Roy Keizers op 27-12-2016      


Beker 2e ronde Born JO19-1 OVCS JO19-2 6-0 17 dec 2016
Vandaag gingen we zonder veel illusies richting Born. Er werd voor de wedstrijd veel gelachen en iedereen was ontspannen. Er waren wat problemen om genoeg spelers bij elkaar te krijgen. Op het laatste moment moest Koen Joosten nog opgeroepen worden om als keeper mee te gaan. Koen bij deze nogmaals bedankt en je hebt het prima gedaan. Er werden wat afspraken gemaakt hoe we zouden gaan spelen, met de intentie om niet helemaal weggespeeld te worden en met dubbele cijfers te verliezen. Het hele team speelde met enorme inzet en hield zich aan de afspraken. Dit werd zo goed gedaan dat de begeleiders van Born enigszins gefrustreerd raakten toen na een half uur de stand nog steeds 0-0 was en zij niet in hun spel kwamen. Uiteindelijk moesten enkele scheidsrechterlijke dwalingen (het tot driemaal toe negeren van buitenspel) er aan te pas komen om Born naar een 2-0 stand te helpen.
In de rust heb ik de spelers een compliment gemaakt voor de manier van spelen en hebben we enkele rimpels op communicatie gebied gladgestreken. In de tweede helft kregen enkele spelers last van blessures waardoor we het team nog meer door elkaar moesten husselen. Dit had tot gevolg dat we enkele doelpunten snel achter elkaar tegen kregen. Jammer want de eindstand is, ondanks dat Born natuurlijk beter was, iets te geflatteerd uitgevallen.
Overigens was de sfeer na de wedstrijd ook nog prima en dat was terecht want we hadden het goed gedaan. Bij deze nogmaals een compliment aan iedereen.
door: Hub. Vroomen

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Roy Keizers op 17-11-2016      


Nadat onze A2 al de eerste twee bekerwedstrijden begin september had gewonnen, zou zelfs met een behoorlijke nederlaag de volgende ronde bereikte kunnen worden. De wedstrijd tegen Born A2 werd eerst afgelast door dramatische omstandigheden aan Bornse zijde. Doordeweeks, op woensdag 9 november, en dus met enkele verhinderden, werd dan ingehaald. De tegenstander had veel voor ons bekende jongens en het werd dan ook weer een leuk en sportief duel al werd er mogelijk nog meer langs de kant in de dug out gezellig gelachen dan in het veld. We kunnen er kort over zijn. Het was een leuke pot die we met 3-1 wonnen en met 3 overwinningen zijn we dus door naar de volgende bekerronde die we mogelijk op 10 december tegen Born A1 spelen (die de zaterdag erna al wonnen van onze A1, dus dat wordt aanpakken haha).
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Roy Keizers op 27-09-2015      


DOor het oneven aantal clubs in onze competitie was OVCS de eerste competitiedag vrij en was via Ruben een vriendschappelijk duel uit geregeld in Süsterseel tegen het combinatieteam van Wanderlust uit Süsterseel, Vfr Tüddern en Viktoria Schalbruch. Voor de wedstrijd werd door de leiders nog eens uitgelegd dat we dit seizoen nu eenmaal een erg grote groep hebben en dat er dus veel meer dan normaal gewisseld moet worden en dat de spelers daar begrip voor moeten hebben. In een lekker zonnetje en op een echt grasveld begon de duitse ploeg wat sterker maar gaandeweg kwamen er steeds meer mooie aanvallen van OVCS. Vooral Ruben en Dennis verschenen diverse keren voor doel maar ze vergaten zich zelf en de mooie akties te belonen door gewoon te scoren. De duitsers waren enkele keren ook gevaarlijk en nadat op de achterlijn niet goed werd ingegrepen en er geen rugdekking was, lag de bal er ineens in: 1-0. OVCS bleef wel doorvoetballen en het was dan toch Ruben die de gelijkmaker skoorde, al was het via het lichaam van ene tegenstander. Ook na de wissels halverwege de eerste helft bleef het spel op deze manier verlopen, hetgeen aantoont dat de leiders proberen met de wissels ongeveer gelijke speelsterkte te houden. Na rust was er alle vertrouwen in een overwinning, maar de mooie akties van de eerste helft zagen we niet meer zo veel. De combinaties werden niet meer zo veel gezocht en de bal werd meer lang en diep gespeeld. Omdat ook de tegenstander dat deed was het spel minder leuk dan de heel fraaie eerste helft. Niemand skoorde en het beleef dus gelijk, al was het jammer dat er enkele incidentjes waren tussen enkele van onze en hun spelers. De leiders hebben duidelijk aangegeven dat wij het belangrijk vinden dat we ons fatsoenlijk blijven gedragen. We zijn nu benieuwd hoe de competitie gaat verlopen; volgende week weten we wellicht al wat meer als we naar het verre Haanrade tegen de duitse grens gaan.
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter
door Roy Keizers op 21-07-2015      


Vrijwel alle spelers van de 'oude' B2 gaan over naar de A en nadat het aanvankelijk A2 leek te worden, en de gedachte A1 niet door kon gaan, is ons team toch A(1) geworden! We beginnen met trainen op maandag 17 augustus. Fijne zomer voor alle spelers en hun vrienden en familie en tot in augustus!
Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter