herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    09-04-2022
Tegenstander:    Rijnvogels
Uitslag:     Thuis Gewonnen 3 - 2

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 09-04-2022

Wedstrijdverslag

Heerlijk potje

Na weken baden in luxe met 7 of 8 wissels, was het vandaag opeens weer ouderwets... Op vrijdagavond kwamen we erachter dat er niet 14 man zouden zijn, maar slechts 12 of 13 en die 12e en 13e man hielden het liefst hun trainingspak aan als het niet 100% noodzakelijk was. Het was daarom even puzzelen voor Faas (of werkt nu ook gewoon de bingomachine Duck?). In ieder geval stond er met de mensen die het moesten doen een prima opstelling. En om de mythe gelijk maar uit de wereld te helpen. Tovenaar was vandaag afwezig dus was het de grote vraag wat zijn ouders zouden doen. Maar Bas en Duck kunnen opgelucht ademhalen. Van onderscheid is op het veld zo lijkt het geen sprake en dus waren onze trouwste supporters gewoon weer aanwezig!

Helaas had de leidsman op het laatste moment klachten en dus was de geblesseerde Sander Paard bereid de de fluit ter hand te nemen. Hij deed dit wat mij betreft uitstekend. DE meningen bij de Rijnvogels waren hier vooral in de eerste helft wat verdeeld over. MAar als je goed voordeelgeven zelf verkloot door vrij voor goal naast te schieten heb je geen recht van spreken en gaan we niet nog een keer een pingel geven omdat je er eigenlijk geen ruk van kan. De eerste helft met de wind mee was van beide teams aftasten. Veel grote kansen waren er niet. Behalve dan twee keer een vrije schietkans van de Rijnvogels die hopeloos misten. De FC stelde daar twee kopkansen tegenover, maar die gingen er niet in. Duck zag dat de 2,5 meter lange keeper vaak ver voor zijn hok stond en probeerde het net over de middenlijn. Maar helaas was voor niemand (behalve wellicht de keeper zelf) zichtbaar of het nu wel of geen goal was. Brilstand met rust.

Geen wissels noodzakelijk omdat de oude lichamen nog verder konden. Helaas dit keer geen thee. Het is nog even behelpen tot de nieuwbouw klaar is. Het sterkte Rijnvogels in de overtuiging dat Lisse een rotclub is... Al snel in de tweede helft vergat de laatste man van de vogels dat wij een spits hebben en Rutjes pakte het kado uit en schoot overtuigend (grapje) binnen. Daar was dan de voorsprong. De vogels moesten nu komen en hadden nog goede hoop. Maar het bleef bij speldprikken en anders was het wel hand of kon Campos keren. Via een mooie aanval maakte Duck er 2-0 van. Rijnvogels had nu echt haast en geloofde er nog in, maar binnen twee minuten maakten Rutjes een Bergkampiaanse doelpunt. Iets met Newcastle maar dan op veld 5 ipv Highbury! SCHITTEREND!


Rijnvogels kreeg via een corner een kwartier voor tijd hun goaltje en ging er in geloven. En dat geloof was helemaal terug toen men 8 minuten voor tijd via een mooi doelpunt de 3-2 binnen schoot. Maar verder dan dit lieten wij het ondanks nog enkele hachelijke momenten niet meer komen. En dus bleven de punten in Lisse.

Komende week uit naar de uien met hopelijk weer wat meer wissels.

CamposPlaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!