herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    26-03-2022
Tegenstander:    Quick Boys
Uitslag:     Thuis Gewonnen 6 - 2

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 27-03-2022

Wedstrijdverslag

Want het is lente

Na een bewogen weekje werd er afgetrapt met een minuut stilte. Of dus juist niet afgetrapt. Ik bedoel de aftrap werd een minuut uitgesteld. Enfin, u snapt het wel. Op een mooie zaterdag mochten wij op het beton van veld 3 spelen. Ik begin toch sterk te twijfelen of dit veld echt wel beter is dan veld 5... Veldindeler Paulus binnenkort toch nog maar een keer lief aankijken. Met maar liefst 8 wissels was er weer sprake van een volle bank. De gebroeders Vermeulen waren niet compleet. Bas moest verstek laten gaan. Maar dat gold niet voor de rest van de familie. En vooral Rik was er dus waren pa en ma er ook ;-). Het publiek had het sportpark met grote getalen weten te vinden. Een drukke dag in KidsZoo was er niets bij langs de kant! Maar het was gezellig.

Dan de wedstrijd. Twee weken geleden gewonnen van de Snelle Jongens uit Katwijk. Het moment voor onderschatting. Maar de blauwwitten hadden geen bank en hadden het dus lastig. Wij hadden het vizier lange tijd niet op scherp maar toen deze iets van scherp stond liepen wij voor rust uit naar een 4-1 voorsprong. En ja, ook deze week gunden wij de mannen uit Katwijk weer wat doelpunten.

In de rust de grote wisseltruc. Met als gevolg dat de nieuwe spelers eerst weer even moesten wennen aan de betonmat. HEt kwam het voetbal allemaal niet ten goede. Of zoals Duck het zei, eerste helft 4-1 gewonnen, tweede helft tegen een vermoeid QB slechts 2-1 gewonnen. Team 1e helft mag dus deze week met de eer gaan strijken. En zij winnen het leveren van een scheids voor de eerst volgende thuiswedstrijd op 9 april om 13 uur. Wij vernemen graag wie de fluit ter hand neemt ;-).

Het bleef nog lang onrustig op het sportpark. Volgende week naar de studenten van LSVV.

Campos

En mannen even serieus. Bij het lidmaatschap van de VERENIGING FC LISSE hoort nu even dat je bardienst hebt als team en scheidsrechters levert wanneer je thuis speelt. 26 man die lid zijn, zorgt voor ongeveer 1 potje in de 2 jaar???

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!