herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    05-03-2022
Tegenstander:    Quick Boys
Uitslag:     Uit Gewonnen 4 - 10

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 07-03-2022

Wedstrijdverslag

Lente

Nadat ons vorige week een potje in de zon door de spreekwoordelijke neus was geboord omdat de youngsters van Katwijk er redelijk laat achter kwamen dat de door HEN voorgestelde datum een vakantieweek was, mochten we deze week wel aantreden onder prachtige omstandigheden. Quick Boys uit op zaterdagmiddag! En nee, niet om 1615 maar zo waar om 14 uur. Echter het eerste speelt ook thuis van QB dus dan weet je het wel. Al mochten wij niet klagen over de aantallen parkeerplaatsen in de omgeving. Het zal gescheeld hebben dat het vakantie was! Wie ook vakantie hadden genomen waren onze trouwe supporters: pa en ma Vermeulen. Uit en thuis reizen zij ons altijd na om te genieten (ahum) van ons fraaie voetbalspel. Of waren ze niet met vakantie en zijn de voorkeuren in huize Vermeulen nu pijnlijk duidelijk geworden. Rik zat in quarantaine en dus was het kwalitatief allemaal een stukje minder moeten ze gedacht hebben. Bas en Robbie die kunnen jullie in je zak steken, maar verder wil ik natuurlijk niet stoken ;-).

Op een kunstsprietenmat uit het jaar kruik mochten wij aantreden tegen de rode lantaarn uit onze competitie. 7 potjes hadden de visserszonen gespeeld en zeven keer had men een nederlaag geslikt. En dat met de doelcijfers 6 voor en maar liefst 56 doelpunten tegen. Dus op de app was de hoogmoed bij de FC natuurlijk weer aanwezig. Dat varkentje zou wel even makkelijk gewassen worden, want wij spelen deze competitie natuurlijk iedere week de pannen van het dak dus dit moest ook wel lukken. Drie minuten verder 1-0 achter. De ballen ging weer veels te vaak naar de verkeerde kleur. Ik heb Paul vd Veen horen tellen en die was bij 7 gestopt in de eerste 10 minuten. En moest toen zijn waffel houden...

De FC herstelde zich enigzins en kwam terecht op 1-1. Hierna vervielen wij weer in oude fouten en na wederom een omschakelmomentje was het 2-1 voor de blauwwitten en konden wij weer van voor af aan beginnen. Inmiddels waren de 3 overige wissels ook gearriveerd. Vedetten hoeven zich pas na een minuut of 10 te melden geloof ik. En toen kon het schouwspel echt gaan beginnen. Combinaties verliepen soepel en het tiki taki voetbal werd uit de kast gehaald. En toen werd ik weer wakker en bleef het stroperig maar werd wel de 2-2 binnen geschoten door C. De beer was los en nog voor rust (na de eerste 4 wissels) liepen wij uit naar 4-2.

Na een lekker bakkie RAAK aanmaaklimonade waarbij niet heel scherp op de juiste doseringen was gelet konden wij strak van de suikers beginnen aan de tweede helft. Waar wij in het eerste bedrijf slecht uit de startblokken kwamen was nu het tegenover gestelde waar en binnen 2 minuten stond de 5-2 op het spreekwoordelijke bord. De 6-2 volgde snel. En ik wil verder de doelpunten niet beschrijven, omdat ik het gewoonweg niet weet. Maar de 7-2 mag toch niet onbenoemd blijven. Ik weet alleen niet zeker of mijn zus en nichtjes er iets van hebben gezien, maar zwager Ralph had goed gekeken naar neef Rick in zijn beste dagen (toen betaalden wij overigens nog met guldens) en krulde een corner in één keer binnen. Er vielen hierna aan beide kanten nog wat doelpunten. Campos deed Ron Zwerver nog een keer na, maar ook bij Liusna hebben ze aan hem geen talent verloren. Eindstand 10-4 voor ons.

Volgende week derby dag op Ter Specke met natuurlijk om veld 3 de pot waar het echt om draait. De virtuele koploper komt op bezoek en zal revanche willen voor het gelijke spel op de rode molen. Binnen 10 minuten kwam men toen voor, na 20 minuten maakten wij gelijk en zelfs met 9 man hielden wij knap stand. Komt dat weer zien!

Campos

PS Jurgen beterschap voor het gebroken enkeltje en we zien je zaterdag toch wel langs de lijn?

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!