herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    12-02-2022
Tegenstander:    Voorschoten '97
Uitslag:     Thuis Gewonnen 6 - 1

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 12-02-2022

Wedstrijdverslag

ongekende luxe

Ik heb hier ook wel eens geklaagd als wij weer eens met 11 man (of minder) op teamwebs stonden in de aanloop naar een wedstrijd. Maar dat is de laatste weken anders. Ik denk dat alle vrouwen hun thuiszittende ega's (of in sommige gevallen ego's) wel een beetje zat zijn na twee jaar corona... Nee, dat is het natuurlijk niet! Onze vrouwenlief gunnen ons dat pleziertje op de zaterdagmiddag! En dus deze week de luxe van maar liefst 7 wissels! Ongekend. En dan konden dus twee broers Vermeulen, Campos, Dave, Duif en Rens het zich permitteren om vrijaf te nemen. Of is nu het lek boven en hebben wij ons eigen graf gegraven??? De TC gaat het volgende week beleven.

En ja een beetje verklapt is het resultaat nu wel. Al had je dat natuurlijk ook al kunnen zien op de openingspagina. Maar goed onder koude omstandigheden werd er op veld drie om 15 uur afgetrapt. De wedstrijd stond onder de bezielende leiding van Ralph Dorregeest. En hij deed dit voortreffelijk. Bewoog als in zijn beste dagen over de weide en kon ondertussen genieten van een prima pot voetbal.

De nummer 1 van onze competitie kwam op bezoek. Toe de temperaturen nog ruim boven de 20 graden waren hadden wij daar kansloos verloren. Hoe anders zou dat vandaag zijn. De mannen uit Voorschoten wisten niet waar ze het zoeken moesten en werden bij vlagen van het kastje naar de muur gespeeld. De eerste 5 minuten was nog even ouderwets. Zo moest zwager Ralph weer even wennen aan de kleur van zijn teamgenoten, maar toen hij dat ook weer door had nam hij als het een echte aanvoerder betaamt het voortouw en werden de lijnen uitgezet. De bal ging van links naar rechts en weer terug. De kansen die kwamen werden jammerlijk gemist, maar de openingsgoal kon niet uitblijven. Goed opzetten van Faas werd middels een kaats met Rutjes beloond en Faas maakte prachtig de 1-0. Dit zou zou blijven tot de thee.

Tweede helft veel nieuwe verse krachten dus. En de basis elf had de eerst helft zijn best gedaan en de tegenstander stuk gespeeld. Via mooie aanvallen en dito goals (ik vergeet even jouw goal Rik...) liepen wij over Voorschoten heen. De teller zou pas stoppen bij 6. Tussendoor vond Rob het toch best zielig en gaf Voorschoten toch ook nog even een momentje van geloof bij 3-0. Maar dat geloof werd heel snel gedoofd!

De koude kletsers na afloop smaakten weer heerlijk. Het was weer even geleden, maar de drie punten bleven op Lis. Volgende week wederom thuis tegen LSVV. Kijken of de lijn van vandaag doorgezet kan worden.

Campos.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!