herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    19-09-2020
Tegenstander:    SV Wassenaar 3
Uitslag:     Uit Gewonnen 0 - 1

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 19-09-2020

Wedstrijdverslag

Seizoensouverture

Met in totaal 24 spelers op de lijst zou het iedere week toch makkelijk moeten lukken om 14 spelers bij elkaar te krijgen. Maar dan vallen Sander en Paul af door tennis. Neef Rick, zwager Ralph waren het thuisfront samen even ontvlucht voor een welverdiend weekendje ontspanning. Frenkie, Faas en Gerrit nog steeds in de Lappenmand. De Duif lekker aan het fietsen in de Limburgse heuvels en Ronny en Rutjes ook verhinderd. Als u een beetje kunt tellen gaat het dan snel. Maar Cedric was bereid in te vallen en Klauw had zo waar de vrijdagavond tennis overleefd en kon ook gewoon shinen. Dave zijn gitaarvingers hadden het optreden bij LEF overleefd en ook de groupies konden hem niet overtuigen om niet te gaan spelen. Dus 14 man op het digitale formulier.

Verzamelen was vorige week goed bevallen, dus mochten wij weer profiteren van de gastvrijheid van onze sponsor LT afbouw (https://lt-afbouw.nl) en konden wij op 1,5 meter ruim van elkaar omkleden. Vervolgens in tenue en met mondkapjes op naar Wassenaar. Dat bleek nog niet eenvoudig met een gesloten A4 en dus bomvolle a44. De wedstrijd zou dus iets later gaan aanvangen. De tegenstander waren dit keer geen tieners met pukkels, maar vroege dertigers en eind twintigers. Dus iets ouder dan de laatste weken. En dit was aan het spel ook goed te zien. De groen/witten legden net als de blauwgelen eigenlijk prima verzorgd voetbal op de mat! Ja, u leest het goed, geen toevoeging in de vorm van kunst! Maar een echte GRASmat. Heerlijk om eindelijk een tegenstander te treffen met dezelfde voorliefde voor de groene sprieten. Heerlijk om geen zwarte korrels in je kleding aan te treffen! Heerlijk om niet direct van kont tot enkel open te liggen na een sllding. Heerlijk om met korte broek te kunnen keep ipv lange broek. Heerlijk om niet dagen extra te moeten herstellen van een kneiterharde ondergrond! Had ik trouwens al gezegd dat het heerlijk was om op gras te spelen?

Beiden teams wilden gewoon lekker voetballen en combineren. De eerste helft twijfelde Duck nog even bij welke team hij nou wilde horen. Magistrale ballen werden afgewisseld met ballen naar de verkeerde kleur. Maar ja, een speler met zo’n techniek en diepgang neemt af en toe wel eens een risico bij zijn ballen, dus het is hem vergeven. Publiek de grote winnaar. Ik snap wel waarom pa en ma Vermeulen wekelijks komen kijken. En dit keer kwamen ze zeker niet voor niets. Een prachtige aanval met een hoge bal op Hunt die de bal klaar legt voor de Tovernaar. Rik twijfel niet en haalt verwoestend uit. De uitstekende keepende keeper kansloos latend op dit schot. Met een 1-0 voorsprong gingen wij aan de limonade. Goed om te zien dat er nog wel clubs zijn die zorgen voor wat te drinken in de rust voor de bezoekende club…

De tweede helft 3 wissels. En aan het spelbeeld veranderde niet veel. Ik kan wel zeggen dat dit de beste tegenstander is geweest waar wij sinds terugkeer uit veteranencompetitie hebben gespeeld. En daarom was de 1-0 extra lekker. Het publiek van de tegenstander kon ook beamen dat men eigenlijk een hele leuk pot van twee prima voetballende ploegen had gezien. Tuurlijk ging er wel eens wat mis, maar het was niet alleen maar balverlies en vooral zeer sportief. Als dit de opmaak is voor de tegenstanders iedere week, dan kunnen wij aan de bak. Maar wellicht moeten we over een paar weken constateren dat wij de sterkste tegenstander als eerste hebben gehad.

Volgende week 15 uur thuis op veld 5 tegen de rood/wit/zwarten van Rijnvogels. Vorig jaar een tegenstander die lang mee deed om de hoofdprijzen. Al lijkt het op basis van de foto’s een ander team te zijn. Maar zoals een bekende verschijning op het sportpark altijd zeg: “we gaan het weer zien en beleven…”

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!