herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    12-09-2020
Tegenstander:    VVSB 9
Uitslag:     Uit Gelijkspel 5 - 5

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 13-09-2020

Wedstrijdverslag

Bekerseizoen ten einde

De eerste twee bekerwedstrijden zaten er op en resulteerden in een gelijkspel en een overwinning. Gezien de uitslag van SJC tegen VVSB (winst) was poulewinst dus nog niet zeker en moest er vandaag gewonnen worden van de st. Bavo bewoners… In verband met de coronamaatregelen in Noordwijkerhout en de verbouwing van het sportpark aldaar was een kleedkamer ons niet gegund. Dus met zijn allen omkleden in Lisse (ruimte zat op de locatie dus de 1,5 meter was hier heel goed te houden). Na het omkleden op de fiets naar Noordwijkerhout. Nee, dat laatste is natuurlijk een grapje. Als er al geen medestanders zijn naar Ter Leede uit, gaat Noordwijkerhout hem ook niet worden.

Ruimt op tijd arriveerden wij op de bouwput die de Boekhorst heet. Maar er gaat ongetwijfeld iets moois komen. Echter nu was dat nog niet zichtbaar. Dit staat ons in Lisse waarschijnlijk ook te wachten dus we konden alvast een beetje sfeer proeven van een sfeerloze bouwput. Het ruim op tijd arriveren was trouwens een understatement. Want de slottijd van 13.20 uur (hoe verzin je het&hellip, ging niet gehaald worden. Uiteindelijk vond de aftrap om 13.40 plaats.

De tegenstander van vandaag was weer niet heel oud en dus werden de grasvelden van VVSB gemeden en mochten wij helaas weer aantreden op een kunstsprietenveld. Dit keer geen zwarte of bruine korrels, nee er blijkt nog een smaak te zijn: Groen. Maar Jurgen wist al voor de wedstrijd te melden dat ook deze korrels niet meegeven bij het maken van een sliding dus dat werd afgeraden. Met de twee van de gebroeders Vermeulen op de bank, was het even slikken voor onze trouwe supporters, maar omdat de broers de pers niet opzichten voor de wedstrijd mocht dit geen naam hebben. Om de mannen een beetje te ontzien nam ik de vlag maar ter hand. Konden de vedetten rustig opwarmen in het aangename zonnetje. Dit beviel de heren zo goed dat wij gedrieën besloten om dat laatste kwartiertje ook lekker aan de kant te blijven. Het kan ook zijn, dat het gewoon aardig liep in het veld dus er even aan het teambelang werd gedacht. Al gebeurt dat helaas niet altijd.

Ging het dan prima de eerste helft? Op zich wel. Kort samengevat. VVSB deelde speldenprikjes uit, maar Flipper stond prima te keepen en hield zijn doel schoon. Een mooi doelpunt van Hunt zorgde voor de verdiende voorsprong. The youngsters van VVSB hadden wat last van blessures en bij bosjes vielen de mannen uit. Zou de bank van zes wissels eigenlijk wel voldoende zijn? Maar goed, via balverlies brak de Bavo uit en maakte de gelijkmaker. Hierna via Ramzi (NUL keer buitenspel vandaag! U leest het goed NUL keer! Had je hier op ingezet, kreeg je meer geld dan dat je kreeg met het voorspellen van het podium van de grandprix van Italie van vorige week&hellip de 2-1. Voor rust nog de 3-1.

Tweede helft tegen de wind in en dat maakte het voetballen iets lastiger. Maar op zich hadden we de controle. De kansen werden echter niet gemaakt en de tegenstander deed dit wel. Maar als zij scoorde deden wij het niet veel later ook. En dus stond het een kwartier voor tijd gewoon 5-3 voor de FC. Uitspelen en voor elkaar werken was het devies. Lukt dat laatste niet ivm met conditie. Geen schande en geef even aan de je wissel wil. Het uitspelen lukte helaas niet en via een prachtgoal in de winkelhaak maakte VVSB de aansluitingstreffer. De paarsgelen gingen er plots in geloven en pompte de ballen naar voren. De druk nam toe en het kon eigenlijk niet uitblijven. Vlak voor tijd viel de 5-5 en was het over.

Dit was gelijk ook het einde van het bekeravontuur dit jaar. Geen extra potjes voor onze contributie in oktober en december helaas. Want na afloop bleek SJC zich hersteld te hebben van onze pandoering en bond Kagia wel aan de zegekar. En dus hebben zij 6 punten. Helaas mannen, er zat zeker meer in. Voldoende stof tot nadenken nog dus dat wordt nog even puzzelen voor de TC de komende week. Immers de tour, uh ik bedoel competitie, wacht op niemand. Dus komende week de seizoensopening in het minder rijke deel van Wassenaar tegen de plaatselijke SV.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!