herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    05-09-2020
Tegenstander:    SJC 5
Uitslag:     Thuis Gewonnen 5 - 2

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 05-09-2020

Wedstrijdverslag

Op de foto

Na het gelijke spel van vorige week, nam de kritiek op de TC toe. Er was te weinig bezieling dus dat moest anders. Maar ja, eerst maar eens kijken of er 11 gladiatoren te vinden waren voor een potje tegen de Sint Jeroens Club. Het duurde even maar uiteindelijk stonden er 16 man op het formulier. Dit werden er gedurende de week 14 waarvan 12 bij de start. Het is net als de ballen dit seizoen. Begonnen met 6, na twee potjes nog 3 ballen en na vandaag nog maar 2. De eenden van van Ruiten weten niet wat ze mee maken.

Voor de wedstrijd had Dave voor iedereen een tas met inhoud. Het was nog wel een grote teleurstelling dat de slippers nog ontbraken, maar ik geloof dat die begin van de winter komen. Dus dat komt goed. Robin Franssen was bereid gevonden om dit keer geen volgens te fotograferen maar spelers. Of geen vogels? Een stel bijzondere vogels hebben wij er wel tussen lopen. Ik noem geen namen, want dat is weer lullig voor Ramzi! Nadat de foto’s coronaproof waren gemaakt (de familie Vermeulen gebroerderlijk zodat het kerstkado voor dit jaar weer geregeld is voor moeders) nog even snel rekken en strekken en toen floot Paul al op zijn fluit.

De tegenstander was weer net uit de luiers en vond ons opa’s. Maar goed het gaat erom wat je in het veld doet en dat was bij de zwartwitten niet best. Lisse begon slordig en ging mee in het spel van SJC. In de beginfase was de keeper van SJC bij de les en voorkwam verschillende doelpunten. Ik ben er alleen niet helemaal over uit of dit door zijn kwaliteiten kwam of door het gemakzucht van ons. Maar goed laten we de beste kerel maar het voordeel van de twijfel geven. Na een minuut of 15 werd de ban gebroken en zette Ramzi de openingstreffer op het spreekwoordelijke scorebord bij veld 5. Het duurde niet heel lang en het net bolde weer. Was het gaatje definitief geslagen? Nee, een moment van onachtzaamheid zorgde voor de aansluiting en dus de 2-1.

Niet veel later een uitgelezen kans om het gat weer op twee te zetten. Ronnie onrechtmatig ten val gebracht. Gedecideerd wees Paul naar de stip. De andere Paul kwam vol vertrouwen met de bal in zijn handen naar de stip. Hij zou het varkentje wel even gaan wassen. In gedachte had hij….. Ja, ik heb eigenlijk geen idee wat hij in gedachte had. De keeper stond al op het verkeerde been en dus wisselde hij denk van hoek, maar de bal had zo’n snelheid dat de keeper naar de hoek liep, een slok water nam en vervolgens nog op tijd kon duiken om de bal te klemmen. Helaas. Maar door een tweede goal van Ramzi zouden wij toch gaan rusten met een 3-1 voorsprong.

De tweede helft de met drie wissels. Duif, Hunt en Barry (of was het nou Johan de Kock) verschenen binnen de lijnen. In het veld was het bij vlagen onvriendelijk omdat de youngsters er eigenlijk niet meer aan te pas kwamen. De Tovernaar verbaast zich iedere week weer over het slagergehalte in de 8e klasse. En we hebben hem ook maar verteld dat de grensrechters op ons niveau meestal voor de eigen ploeg vlaggen. Dus altijd wachten op het fluitje van de scheids!


Het voetbal was bij vlagen prima en bij vlagen ouderwets niet best. Maar wij liepen toch soepel uit naar 5-1 en kwamen eigenlijk niet in de problemen. SJC deed vooral aan breien en was vaak toeschouwer bij het rustig rondspelen van de bal. Iets voor tijd maakte SJC dan toch nog een doelpunt en was het direct klaar. Tweede bekerpot in winst om gezet. Volgende week nog één keer bekeren en daarna wacht de competitie.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!