herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    29-08-2020
Tegenstander:    Kagia 6
Uitslag:     Uit Gelijkspel 4 - 4

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 31-08-2020

Wedstrijdverslag

Bekeren

Na een oefencampagne die in het teken stond van het inslijpen van patronen bij de mannen van het 15e, 13e en uiteindelijk aan het eind van deze campagne het 17e (Ik weet alleen niet zeker of dit nou komt omdat Pim Schalk genoeg wist na een wedstrijd tegen ons. Het 13e zou toch iets te hoog gegrepen zijn voor dat team op leeftijd) stond op zaterdag 29 augustus het eerste potje om de knikkers op het programma. De eerste wedstrijd van het bekerseizoen bracht ons de uitwedstrijd naar de Kikkerbeetstraat in Lisserbroek. Maar ook hier gold uiteraard een coronaprotocol dus omkleden was niet mogelijk daar. Hoe moest dat nu met de nieuwe tenue’s? Jurgen bood uitkomst en bood zijn garage en woonkamer aan als kleedkamer. En zo konden de tenue’s uitgetest gaan worden. Tenminste als ze op tijd waren. Gedurende week leek het sein de ene dag op groen, om een uur later weer op rood te gaan ivm een onjuiste bedrukking. En toen de tas met spullen veilig in de auto van de vrouw van Dave stond ging het nog steeds bijna mis. Dave had tijdens een pitstop de verkeerde banden gekregen van het rode monteursteam. In de hevige regen, reed hij op slik. Met als gevolg een klappertje bij de brug…

Maar omdat Duck, zwager Ralph en Campos net langsfietste werd de dag toch gered en kon de tas mee. Dave was uiteindelijk net op tijd om de nieuwe shirts te aanschouwen tijdens de laatste minuten van de warming-up. Zijn plaats in de basis was hij wel kwijt. De TC was onverbiddelijk… Of was het nou toch het gebrek aan tijd. Enfin dan de wedstrijd. Faas had een hele vrijdag gepuzzeld op drie opstellingen. In blokken van 30 minuten zou er gewisseld worden. De jeugdige scheids stond op zijn strepen vandaag, maar floot een prima pot. En zelfs Paul vd Veen heeft nog wat geleerd. Ik hem tenminste geen weerwoord meer vernomen, dus ik neem aan dat hij zijn les heeft geleerd en voortaan weet dat een corner nu net die uitzondering op de regel is.

Lisse begon aardig en er leek geen enkel vuiltje aan de lucht. De bal ging rond. Kagia kon er weinig van en binnen 10 minuten stond het 2-0. Hierna vergaten wij te voetballen en wat het eerste kwartier prima ging, ging daarna mis. De FC verviel in oude fouten van vorig seizoen. Dat betekent dat na 30 minuten de score voor Ramzi 3-2 was in de weegschaal van buitenspel vs doelpunten. De irritaties liepen iets op en daarvan kon Kagia profiteren. Een diepe bal en een sprintduel werd gewonnen door de linksbuiten van Kagia die tekende voor de aansluiting. Niets aan het handje, gewoon lekker ballen. Maar helaas. Een communicatiestoornis bij de gebroeders Vermeulen zorgde voor balverlies en de 2-2. Tijd voor thee.

Tweede helft windje tegen. Dat zorgde voor kolderieke taferelen bij een balletje diep die door Campos wel makkelijk gepakt kon worden al teruglopend naar de 16. Waren het niet dat Campos als een dronken loedje last kreeg van het kunstgras en al struikelend de 16 inviel en net aan de bal kon pakken. De waarschuwing kwam niet aan en Kagia nam brutaal de leiding. We zouden toch niet gaan verliezen! Een prima corner van Cedric werd schitterend binnen geknikt door Rik. Daarna nam de FC zelfs weer de leiding en leek de buit binnen. Maar in plaats van de wedstrijd te killen, wat qua kansen prima kon ging de aloude voetbalwet ook nu weer op. En dus 4-4 1 minuut voor tijd.

Conclusie: het was nog niet heel best, maar er werd iig niet verloren. Daarnaast met nog twee bekerpotjes is alles nog in eigen hand! En dus nog niet verloren in de nieuwe tenues! Dank aan onze sponsoren voor het rotsvaste vertrouwen in mannen op leeftijd (uitzonderingen daargelaten)! Komende zaterdag SJC thuis. Komt allen, want tot nu toe is het publiek de grote winnaar….

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!