herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    25-07-2020
Tegenstander:    FC Lisse 5
Uitslag:     Thuis Verloren 3 - 7

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 25-07-2020

Wedstrijdverslag

EINDELIJK

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat wij in wedstrijdvorm tegen een bal mochten trappen. Dit was al te merken aan de opkomst op de trainingszaterdagen. Zelfs die werden over het algemeen prima bezocht. En dan als er een oefenwedstrijd gepland staat wil iedereen daar bij zijn. Een tegenstander werd gevonden in de vorm van Hillegom. Totdat daar het Covid19 Virus weer opwaaide en er dus werd besloten de mannen uit Hillegom op een later tijdstip in Lisse te ontvangen. Faas zat niet stil en vond in het vijfde een nieuwe tegenstander. Liefst 18 man hadden zich aangemeld, dus Faas kon zijn lol alvast op met het maken van een (of beter gezegd drie) opstelling(en).

Na een passessie bij de SKOL togen wij naar veld 7 (veld 8 zorgde op vrijdagavond nog even voor wat constarnatie nadat Faas in de trainersapp de rentree van Rutjes op het veld had aangekondigd en Jacco stress kreeg. Maar goed opgelost). Op het kunstgras (laat dit een uitzondering voor onze broze spiertjes zijn..) werd aan de warming-up begonnen. Sander Paard had nogmaals benadrukt dat een goede warming-up op onze leeftijd cruciaal is komend seizoen). Dus luisterde de helft niet en werd de warming-up als vanouds weer een rommeltje met ballen die een beetje over werden geschoten. De regen viel bestaat (Duck die waren geen drie druppels, maar ik begrijp dat jij, met jouw bijnaam, dit lekker vindt). Voor de mat kon het geen kwaad dit keer, dus geen ARC praktijken.

Om 12.28 betrad Paul het veld voor een inspectie. Hij mistte de vlaggen en wilde die er toch graag bijhebben. dus met een kleine vertraging werd er om 12.35 afgetrapt. En kon de Tovenaar zijn debuut maken in het team van zijn broers. Van het eerste naar het 15e, om dan te horen dat je het 13e wordt en uiteindelijke je potjes te spelen als het 18e! Het kan snel gaan bij de FC.

De bal ging makkelijk rond en ik moet zeggen dat ik stond te genieten op goal. Dit zag er prima uit! Het vijfde wist in de beginfase even niet waar het het zoeken moest. Men zou toch spelen tegen het bijna oudste team van de FC? Maar zoals een wijsman ooit zei: "de bal wordt niet moe". Wij helaas wel, zou later blijken. De openingsgoal kon niet uitblijven en dat deed het dan ook niet. Rutjes draaide (denk ik) met een trucje weg (moet wel toch?) en schoot binnen. Het voetbal bleef hierna nog even prima, maar het vijfde was wakker en kwam er bij vlagen nu ook gevaarlijk uit. Direct werd ons zwakke punt zichtbaar (de omschakeling). Uitgespeelde aanval en 1-1. Het vijfde ging door maar kwam er niet doorheen. Of ze stonden buitenspel of vonden Campos op de weg. Ondertussen werd het spel bij ons slordiger en slordiger. Het vinden van de juiste kleur werd iets moeilijker. Maar toch werd met een gelijke stand de rust behaald.

In de rust 7 wissels. Frenkie nam de handschoenen ter hand want in de ochtend ging het bij hem toch ook wel heel erg jeuken. Zelfs zo erg dat hij ook wel op de meest afgezeken positie van allemaal (oké, vlaggen scoort nog iets slechter wellicht) wilde gaan staan. Een hele wedstrijd wilde ik hem niet aan doen, dus een helftje op het hok kon geen kwaad toch? Klauw koud in het veld zorgde voor een 2-1 voorsprong weer voor ons. Maar hierna ging het kaarsje snel uit en het vijfde werd dodelijk in de omschakeling (al dan niet soms een beetje geholpen door die of gene). Rutjes maakte nog wel de mooiste van de middag (al hebben vrouw en kinderen deze moeten missen want die kwamen netjes aan toen de scheids al had afgefloten. Iets beter de agenda invullen thuis Ruud. Deze goal hadden ze moeten zien...). Omdat het vijfde er 6 maakte de tweede helft gingen wij er dus met 3-7 vanaf.

Conclusies:
1) We MOCHTEN weer!
2) Bij vlagen prima spel
3) bij vlagen was het niet om aan te zien...
4) We MOCHTEn weer!

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!