herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    16-05-2020
Tegenstander:    Corona
Uitslag:     Thuis Gewonnen 1 - 0

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 16-05-2020

Wedstrijdverslag

Wat als?

De titel van dit verslag luidt “wat als” dus ja, dan weten jullie al wat er gaat volgen! Wat als die Chinees vorig jarig de vleermuis iets langer had laten koken? Wat als er nog geen vliegtuigen waren en er dus niet massaal gereisd kon worden? Wat als de UEFA tijdig de stekker uit Atalanta – Valencia had gehaald? Wat als de geleerden het virus nog eerder serieus hadden genomen? Wat als wintersport eerder was gestopt? Was als Carnaval een keertje niet was doorgegaan? Wat als mijn zus een piemel had?

We zullen het nooit weten? Wellicht had ik met alleen broers nog steeds zwager Ralph als zwager gehad? We weten het niet? Het heeft dus ook geen zin om terug te kijken. Gedane zaken nemen geen keer! Dus met zijn allen maken we er maar het beste van. Hoe lastig dit ook is, als je bedrijf of werkgever waar je jaren je ziel en zaligheid in hebt gestopt naar de kloten dreigt te gaan! Maar zoals Rutte het zegt: ”hou vol”.

In deze tijden van onzekerheid leer je veel. Het aantal virologen neemt schrikbarend toe op social media! En daarmee eigenlijk ook de wappies. De meest vreemde theorieën komen voorbij. Van Bill Gates die dit allemaal heeft bedacht tot de eikenprocessierups die de veroorzaker is van het verspreiden van het virus door middel van 5G. Mij kun je opvegen hoor bij deze berichten. Uiteraard zijn er ook positieve berichten! In de app wordt altijd met spanning uitgekeken naar het volgende filmpje van Duck! En voor de lezer die hier voor de eerste keer komt, dit zijn geen filmpjes uit zijn privé collectie (daar hebben we Paul voor!!!). Nee, onze Duck heeft zich omgetoverd tot ware TIKTOK sensatie! Dankzij Duck weten wij inmiddels ook wie Pascal Redeker is (al weet ik nog niet of ik hier nou blij mee moet zijn of niet&hellip. Het halve team is gaan vissen! Dus nu zijn Flipper en ik niet de enige die weten hoe het voelt om te moeten vissen zeg maar…

Ook wordt er rekening met elkaar gehouden. Waar tijdens het seizoen Ramzi vaak de kop van jut is, is hij dat nu eigenlijk nog steeds wel…. Maar voor de Paul vd Veen filmpjes wordt netjes gevraagd of de zon al onder is en het dus kan. Ik kan wel zeggen dat wij volgens mij de voetbal en ook wel elkaar missen. Met smart wordt er uitgekeken naar de start van een nieuw seizoen en uitgesteld “wijzijnmoreeldekampioenen” feest. Maar het voetbal al echt in september gaat starten, we gaan het zien en beleven (hoop ik)! Nostradamus voorspelde ooit (naar het schijnt) deze pandemie en heeft ook voorspeld dat deze opeens weer weg zou zijn. Zover is het nog niet, maar laten wij het hopen. En anders dat de knappe koppen van deze wereld maar heel snel een medicijn vinden!

En dan toch nog even terug naar de titel van dit verslag: “wat als”. Wat als alles wat is gebeurd niet was gebeurd en wij dus gewoon lekker iedere week hadden kunnen ballen. Dan weet ik 1 ding zeker. De afgelopen weekenden zijn qua weer prima geweest, dus afgelastingen hadden er niet geweest. Dat betekent dat wij vandaag ons op gingen maken voor de laatste wedstrijd van een succesvol verlopen eerste seizoen van het 15e! Het eerste zou uitspelen in Ermelo tegen DVS’33. Het hoofdveld zou beschikbaar zijn. Door een afspraak tusse van Dave en de voorzitter zouden wij als het goed is af mogen sluiten op veld 1. Voor sommigen in ons team een normale zaak, maar voor andere iets nieuws.

Hoe de wedstrijd zou verlopen weet ik natuurlijk niet. Maar ik weet wel dat wij een warming-up als altijd zouden doen. Dus een beetje lanterfantend heen en weer lopen. De week doornemen met elkaar. De TC weer afzeiken om het wisselbeleid en waarom die of die nu weer wissel staat. Ramzi zou gewaarschuwd worden voor de grote van het veld en het dus nog makkelijker zou zijn om buitenspel te zijn. Hij zou er op gaan letten en er uiteraard in het heetst van de strijd geen reet mee doen… Sander zou zijn warming up tot in de puntjes verzorgen, want ja een goed verzorgd lichaam gaat langer mee (of is het nou de ouderdom die ervoor zorgt dat pijntjes eerder verschijnen). Met de tegenstander zou zijn afgesproken dat iedereen die aanwezig kon zijn ook lekker kon ballen. Dus ipv vijf wissels gewoon 11 wissels.

Neef Rick zou de aftrap direct op doel schieten. De tegenstander zou hier hard om moeten lachen, maar vervolgens toch maar aftrappen omdat hij deze keer wel zat… Campos zou er weer als een clown uitzien. Flipper zou ballen naast kijken tijdens de warming-up. Donnie zou rushes langs de kant maken. De duif zou heersen als een veldheer. Paul vd Veen zou Jurgen voor de verandering positief coachen. Gerrit zou beginnen met vlaggen. Ronnie zou Ramzi uitkafferen, maar diep van binnen toch van hem houden. Bas zou het middenveld afstruinen en tegenstanders uit de tent lokken. Duck zou hier hard om moeten lachen. Sander Paard zou nog een keer warm lopen, Sander O zou de tweede helft aansluiten want eerst werken. Faas zou zich moeten verdedigen voor de opstelling. Zwager Ralph zou 90 minuten lang praten (en dit zou niet stoppen). Frenkie zou een patatje verdienen. Dave zou zijn enkel dit keer heel laten. Jurgen zou nul overtredingen maken (of juist heel veel). Ramzi zou buitenspel staan. Hunt zou een trucje laten zien. Oh wacht dat is pas na afloop. Rutjes zou trucjes laten zien, die tot vrij weinig zouden leiden overigen. Heulen zou komen kijken. Ronny zou strooien met pasjes. Opdam zou Volendam A1 coachen.

Met het oog op de dorst na de wedstrijden zouden diverse versnaperingen zijn meegenomen. Gerrit had de worsten weer mee en Ron Jans zou zien dat het goed was. Als supporter van het jaar mocht hij aan de hand van de aanvoerder het veld op en de aftrap verzorgen. Uiteraard mooi in beeld gebracht door FC Lisse tv en een interview op de website. De gesigneerde bal met al onze handtekeningen zou al klaarliggen. De voorzitter zou besloten hebben niet mee te gaan naar Ermelo om ons de schaal officieel te overhandigen. Mark Bisschops zou klaar staan om 17 uur voor een rondrit op de tractor door het dorp. Dave en Ivo zouden een speciaal “jebentkampioenband” nummer op hebben genomen. Deze zou op het grote scherm in de kantine worden getoond. Met zijn allen zou het nog lang onrustig blijven in de kantine en daarna op een nader te bepalen locatie.

Mannen wat had vandaag een mooie dag kunnen zijn! Ik mis jullie!

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!