herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    15-02-2020
Tegenstander:    Rijnvogels 10
Uitslag:     Thuis Gewonnen 3 - 2

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 15-02-2020

Wedstrijdverslag

Europees

Het voelde een beetje Europees aan. Vorige week de heenwedstrijd en de week erop direct de terugwedstrijd tegen de roodhemden van Rijnvogels. Het was al met al een rustig weekje voor de TC. Al zorgde een wijziging van aanwezigheid voor enig rumoer maar dat mocht geen naam hebben. En dus met konden Gerrit en Sander nog even een weekje rust pakken zodat zij straks voor de fase waar de prijzen worden verdeeld echt helemaal fit zijn. Toen zij afzegden dacht neef Rick dat is eigenlijk nog best slim. Beter ten halve gekeerd als weer maar 10 minuten spelen dus ook neef Rick deed verstandig en pakte rust. Dave maakte zijn rentree en deed dit als vlagger foutloos.

De eerste helft drie man in de wissel. Het was lange tijd onduidelijk wie en of er een scheids zou zijn, maar ten elfder uren was een fluitist gevonden. De man moet ook een hobby hebben zeg maar en daar laten we het verder bij. We mogen blij zijn dat ze er zijn. Al ben ik blij dat de tegenstander ook wist dat het inhuur was….

De hele week was er op de TC app gepuzzeld. Op welke wijze kon Rijnvogels het beste bestreden worden met de kennis van vorige week. Deze kennis was dat men vooral beschikte over een ijzersterke verdediging (of beter gezegd laatste man). Het idee was een lopende spits die hem wegtrekt waardoor er ruimte ontstaat. Dit bleek eigenlijk prima te werken. De FC legde een prima eerste helft op de mat. Spelers leken elkaar makkelijk te vinden en combinaties lukte om het moeilijk te bespelen veld. Zelfs spelers van Rijnvogels gaven aan dit eigenlijk wel mooi te vinden (niet het veld dan hè&hellip. De eerder genoemde Dave had een prima rol bij de 1-0 door de bal snel aan Ronny te geven bij een ingooi. Ronny vond Rens die prima door ging en na 107minuten voetbal was de keeper van Rijnvogels dan eindelijk gepasseerd. Lisse had de smaak te pakken en ging verder. Rijnvogels probeerde er af en toe met diepe ballen uit te komen, maar de verdediging onder aanvoering van de Duif gaf geen krimp. Via een bekeken schot van Faas kwamen wij op 2-0 en dat zou de ruststand blijven. Oh ja, voor ik het vergeet, de voor assist was denk van Frenkie. Ik meen te zien dat hij een vliegtuig uit de lucht wilde schieten met de bal, maar wonder boven wonder kwam er via via toch een goal uit.

De tweede helft was net begonnen of, de deze week voor de tweede keer vader geworden Bas, kon vogeltje vrij op het doel af. De 3-0 leek in de maak, maar helaas de korte nachten hadden zijn tol geëist qua scherpheid van het vizier… De 3-0 viel toch (kanonskogel van Frenkie, die zo weer een patatje kon bijschrijven) en de wedstrijd was gespeeld zou je zeggen.. Maar binnen de minuut maakten de Rijnvogels de 3-1 en men begon er in te geloven. Wat heet met nog een kwartier te spelen werd de aansluitingstreffer gemaakt en was de geest helemaal uit de fles. Het werd nog even billenknijpen. Maar uiteindelijk werd de overwinning over de streep getrokken.

Dit werd uiteraard nog even gevierd in de kleedkamer en kantine. Daar zijn weer nieuwe dingen geleerd over bepaalde teamgenoten. Ik noem verder geen namen, maar er is iemand in het team die bij een bepaald genre film, tegenwoordig bepaalde voorkeuren heeft. Niet dat hij veel kijkt, of wat is veel eigenlijk? En nee, het is niet Robbie, want dat hoor ik jullie alweer denken…

Volgende week vrij en dan inhalen tegen de oranjehemden uit en in Katwijk.

Campos

PS het in grote getale opgekomen publiek wordt ook weer bedankt! Ondanks de aangekondigde storm Dennis gewoon langs de lijn gaan staan om onder andere onze eigen Dennis te zien schitteren.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!