herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    08-02-2020
Tegenstander:    Rijnvogels 10
Uitslag:     Uit Gelijkspel 0 - 0

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 08-02-2020

Wedstrijdverslag

De brilstand

De blessures waren nog niet allemaal genezen dus het was weer even puzzelen voor de TC deze week. Niels Hoogkamer was al vroeg in de week gepolst. Het zoeken naar de tweede invaller duurde iets langer, maar op woensdag was er witte rook in de TC app en werd Edwin de Jong toegevoegd aan de lijst voor zaterdag. Genoeg man op woensdag (14) dus dat wordt een rustige donderdag en vrijdag. Echter op vrijdag appcontact vanuit het ziekenfront. Sander O had een griepje opgelopen. Sander ik hoop niet dat je de vluchten uit China hebt binnengehaald, want dan moet je denk nog even op het eiland verblijven ;-).

Jurgen offerde zich op en liet het team van de week aan zijn medetrainer Ruben en sloot gewoon aan. Vandaag dus de topper tegen de mannen van Rijnvogels. Door het verlies van Rijnvogels vorige week waren zijn in de stand gepasseerd door Warmunda. Dit zullen de jongens niet leuk hebben gevonden dus men was ongetwijfeld uit op revanche. En wat werkt dan beter dan winnen van de koploper uit Lisse. Aan ons dus de taak om dit te voorkomen en de punten mee naar Lisse terug te nemen.

Ramzi keek al de hele week uit naar het veld, dit was namelijk van kunstgras. Grote praatjes in de app dat dit zijn ondergrond is, dus dat hij absoluut geen wissel mocht. Dit zou zijn wedstrijd gaan worden. In de app werden de nodige plaagstootjes uitgedeeld om hem op scherp te zetten. Maar ze kregen hem de pis niet lau. Het duurt een paar maanden maar dan kent hij zijn pappenheimers (of niet Robbie?).

Dan naar de wedstrijd. Rijnvogels was een aardig team. Maar was aanvallend onmachtig en leunde op een solide verdediging. De lange voorstopper was snel, sterk en zat vaak tussen de beslissende passes. Over de flanken was het ook lastig voor de FC. Al waren wij de eerste helft zeker de bovenliggende partij. Maar het ontbrak aan geluk bij het afdrukken of was het scherpte? Aan het veldspel lag het zeker niet. Rijnvogels probeerde het met zwabberschoten van afstand maar Campos kon stompen (geen risico op de natte sprieten). Rust 0-0.

Tweede helft 3 wissels. Heinz mocht zijn specialiteit de aftrap weer proberen. Inmiddels weet heel de bollenstreek van de legende, alleen lijkt het steeds meer op een legende te lijken. De meeste in ons team hebben neef Rick eigenlijk nooit zien scoren met een aftrap. Sterker nog, de meeste hebben de bal nog nooit in de buurt van de goal zien komen… Maar het zorgt altijd voor het nodige vermaakt dus zoals Barry Stevens zou zeggen neef: “Vooral doorgaan” Al snel na dit wapenfeit kon neef Rick weer naar de kant. De hamstring was toch nog niet helemaal fris. De FC beleefde een matige 10 minuten zonder dat dit tot grote kansen van Rijnvogels leidde. De laatste 25 minuten herstelden wij ons, maar verder dan een pegel op de lat van Bas kwamen wij ook niet. En de verder prima leidende scheidsrechter vond het na precies 90 minuten wel genoeg en floot af.

Conclusie: Rijnvogels blijft op 6 punten maar Warmunda doet weer helemaal mee en heeft ons in het vizier! Aan ons de taak om komende weken geen punten te verspelen en op 7 maart volle bak over de blauwwitten heen te gaan. Maar eerst zaterdag de terugwedstrijd tegen Rijnvogels

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!