herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    01-02-2020
Tegenstander:    Katwijk 8
Uitslag:     Thuis Gewonnen 5 - 1

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 02-02-2020

Wedstrijdverslag

op fietsen

Zoals bekend heb ik naast voetballen nog een tweede hobby en dat is fietsen. De laatste jaren 4 keer al naar een uitwedstrijd van het eerste gefietst. En dan bedoel ik niet Ter Leede want dat doen alle spelers van het 15e... Oh nee, wacht toen gingen we met 6 auto's dacht ik... Maar goed. Deze zaterdag ging mijn wekker om 4 uur voor een fietstochtje met onze invaller (Warmunda thuis) Jorit alias Noepie. Om 5 uur vertrek naar Friesland. Maar eerst natuurlijk even de teamgenoten succes wensen tegen Katwijk. Ja, eindelijk stond deze tegenstander dan op het programma. De heenwedstrijd moet nog steeds gespeeld worden nadat de oranjehemden een baaldag opnamen om bij de derby van Katwijk te kijken.

De grote onbekende tegenstander dus. Heel hoog staan de oranjehemden niet. Zij winnen af en toe een potje (2) maar verliezen er meer. Maar dat zijn voor ons lastige tegenstanders. Want dan komt onze tegenstander "onderschatting" ook een balletje meespelen. Het was dus taak scherp te blijven want over een week wacht de nummer 2 van de competitie en die moeten gewoon op drie punten van ons blijven staan na onze wedstrijd. Aangezien de reis naar Harkema voorspoedig ging was ik al voor aanvang van onze wedstrijd in Friesland. De hoop tussenstanden te krijgen bleek lange tijd ijdel.. Maar toen was daar Jasper met de bevrijdende tekst in de app: "Voor de thuis blijvers (tussenstand 3-1) en matig". Hoewel ik dus niet thuis was, was ik toch blij te lezen dat wij voorstonden. Uiteindelijk 5-1 gewonnen met de wijze woorden van Gerrit: "Ook matige wedstrijden moet je winnen" En dat was dus gelukt.

Snel kijken naar de overige uitslagen. Warmunda weer gewonnen, maar Rijnvogels leidt haar tweede nederlaag van het seizoen! Komende zaterdag dus niet tegen de nummer 2 van de competitie maar tegen de nummer 3! Maar de pot zal niet minder belangrijk zijn en alleen winnen telt! Anders ruiken zowel Rijnvogels en Warmunda bloed en dan kan het nog raar gaan lopen.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!