herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    18-01-2020
Tegenstander:    Quick Boys 17
Uitslag:     Uit Gewonnen 3 - 7

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 18-01-2020

Wedstrijdverslag

Daar gaan we weer!

Na een winterstop van 4 weken mochten wij eindelijk weer de wei in! Of wei, bij de Narren in Katwijk is op het hoofdveld na geen wei meer te vinden. Het waren de kunstsprieten. Op het “mooie” aanvangstijdstip van 1615 heropende wij het seizoen. De eerste helft werd afgesloten als winterkampioen. Wij staan dus eerste en willen dat graag nog even zo houden. De eerste wedstrijden na de winterstop zijn hiervoor belangrijk. Namelijk potjes tegen teams die ons punten afhandig hadden gemaakt en al snel de dubbele ontmoeting met runner-up Rijnvogels in het vooruitzicht.

Maar voordat de krakers tegen Rijnvogels geprogrammeerd staan, eerst dus de terugwedstrijd tegen de blauwwitten. Thuis een schaakspel waarin tot de 85-ste minuut niet werd gescoord en de stand na 90 minuten 2-2 was. Tumultueuze slotfase zeg maar… Wat nog bijstond was de verdedigende stelling van QB dat prima stond en het aantal kansen dat de FC wist te missen. Al vroeg waren er meer dan genoeg spelers, maar door ziekte en andere ongemakken moesten wij toch een beroep doen op Oosten en Niels H. Ondanks de verjaardag van mijn nichtje op zondag meldde ook zwager Ralph zich om 15 uur 45 op het sportpark Nieuw Zuid! Hij had zich van zijn beste kan laten zien thuis (dat moet wel&hellip en kreeg toestemming om toch nog een potje te ballen!

Wat een weelde 4 wissels aan de aftrap. Ook de bank van QB was met 4 man goed gevuld. Alleen bij de jonge honden was de kerstvakantie nog niet goed verteerd en dus na 5 minuten al de eerste uitvaller aan hun kant. De eerste twee kansen van de FC gingen nog ruim over en naast maar hierna was het 20 minuten genieten geblazen. De ene aanval was nog mooier dan de andere en de ene goal dus ook nog mooier dan zijn voorganger. Ik als vlagger aan de kant van de bank van QB hoorde zelfs de wissel van van de tegenstander de nodige oh en a’s loslaten. Waar de eerste seizoenshelft zich in het begin kenmerkte van een gezapige eerste helft om de tweede helft gas te geven, gingen wij nu met een 4-1 voorsprong rusten!

Na de rust enkele omzettingen. Dit leidde in het begin tot wat slordig spel en het gaf QB de kans op gevaarlijk door te komen. Echter tot doelpunten leiden dit niet. Lisse nam het heft weer in handen en besefte dat simpel gevoetbald moest worden. Dit werd direct zichtbaar en wij liepen weer uit naar 6-1. Foutje in de achterhoede betekende echter de 6-2. In de omschakeling blijven wij kwetsbaar tegen deze jongere tegenstanders maar vandaag kon het worden geleden. Beide teams maakten er nog 1 in de slotfase en dus werd er afgefloten door de goed leidende man in het rood bij een eindstand van 3-7. Revanche genomen voor het puntverlies thuis.

Op naar volgende week. Dan wachten de Uien, één van de andere team dat punten tegen ons wist te pakken in de eerste helft van het seizoen. Ook tijd voor revanche dus. Met inmiddels Warmunda ook in de achtervolging is ieder puntverlies momenteel nog dodelijk, dus scherp vanaf minuut 1.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!