herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    21-12-2019
Tegenstander:    ASC 7
Uitslag:     Uit Gewonnen 0 - 3

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 22-12-2019

Wedstrijdverslag

Herbstmeister

Zaterdag 21 december, de laatste speeldag van 2019. En wat was het een bijzonder jaar. Veteranen 2 hield op te bestaan. In een competitie waar de gemiddelde leeftijd op 55 lag, vonden velen zich te oud... De helft wilde door en zat met de handen in het haar. Maar lang werd er niet getreurd. De scouting draaiden overuren en kwam al snel met nieuwe namen op de proppen. Echter het merendeel van deze jongens was nog geen 35 dus de overgebleven veteranen moesten de veteranencompetitie verlaten en zo kwam het 15e terecht in de 8ste klasse (ook wel kelderklasse). In plaats van tegenstanders die met rollators naar het veld komen, waren de tegenstanders net uit de luiers en nog niet geheel droog achter de oren. Maar een mooi team is het zeker. In het veld bloedfanatiek, tot afgrijzen van sommigen... En dat zou ook vandaag weer blijken. Maar al met al een mooie verzameling gasten.

Dan de laatste wedstrijd. ASC bivakkeert in de onderste regionen van onze competitie en had ook nog eens slechts 11 man bij de aftrap. De FC was echter voltallig en kon putten uit uiteindelijk 4 wissel. De oudste speler van het veld had wat moeite met de tijd dus was een halfuurtje later dan gepland. Duck was nog even aan het genieten van de kerstshow en sloot ook gedurende de eerste helft aan. ASC heeft een prachtig sportpark zonder kunstgras. Echter het was te melden dat de velden de afgelopen tijd veel te verduren hadden gehad en dus was het lastig ballen op een zwaar veld in Oegstgeest. Het kwam ons combinatiespel duidelijk niet te goeden. Al was het deze zaterdag voor velen ook lastig om een bal over 5 meter naar de juiste kleur te spelen.

Maar omdat ASC er ook niet veel van bakten kwamen wij niet echt in de problemen. Grootste gevaar veroorzaakt door ASC waren wij zelf debet aan. Dat hoort bij ons team en moeten we accepteren. Iedereen weet dat ook wel maar het blijft in het veld soms lastig. Accepteer dit van elkaar mannen. De rust werd behaald met een 2-0 voorsprong. Na de thee.... O nee, dat ontbrak op deze zaterdagmiddag... verse krachten in het veld die het dan maar beter moesten gaan doen. Na 11 seconden in de 2e helft had Ramzi zijn goal te pakken. Wel met enige hulp van de keeper. Moet wel gezegd worden dat deze jongen zich hier niet uit het veld door liet slaan en verder zou uitgroeien tot belangrijkste man aan de zijde van ASC. Soms geholpen door ons omdat het vizier wel heel slecht stond afgesteld, maar hij pakte ook gewoon prachtige ballen die al werden geteld.

Conclusie: niet goed wel drie punten en op de valreep van 2019 de NUL. Daarna direct door naar de TAV voor een mooi avondje met bijna het voltallige team. Klauw had gezorgd voor eten en dat smaakte prima. Daarna was het tijd voor de 1e FC Lisse 15 kerstquiz. Vragen uit diverse categorieen van sport tot nieuws en van Sint en kerst tot Home Alone. Team 4 als uiteindelijke winnaar dankzij de rekenkundige skills op het verdubbelen van een oppervlakte. Het team vermaakte zich nog lang met pokeren, sjoelen en kijken naar twee testosteron mafklappers die elkaar het licht uit de ogen wilden slaan, maar elkaar meer knuffelden en aaiden.

Mannen het was een mooie eerste seizoenshelft en dit is afgesloten met een prachtige avondje. Op naar een nog betere tweede seizoenshelft. Voor nu allemaal hele fijne dagen en een mooie jaarwisseling!

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!