herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    14-12-2019
Tegenstander:    ARC 18
Uitslag:     Thuis Verloren 4 - 6

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 20-12-2019

Wedstrijdverslag

het moest er een keer van komen

De voorspellingen voor deze zaterdag waren de hele week niet best, maar het leek uiteindelijk mee te vallen. Met de nadruk op leek, maar daarover later meer. Deze week geen lastminute afmeldingen in verband met kinderpartijtjes en dergelijke maar ruim voldoende mannen. Van de kleedkamer naar het veld nog niets aan de hand en het was lekker droog. Echter bij het wachten op het beginsignaal begon het licht te regenen. Met enige zorg werd naar de velden gekeken want die hebben de laatste weken aardig wat water over zich heen gekregen... Maar het leek mee te vallen.

Aftrap tegen een aardig ballend ARC. Of de andere achste klasse is een stuk sterker of zij hebben tot nu toe pech gehad. Want erg hoog staan ze niet en dat strookte niet helemaal met het spel wat zij in het begin op de mat legde. Al snel hield het op met miezeren en begon het te hozen. Dit paste goed bij ons spel want al snel stonden wij door lamlendig druk zetten en dito verdedigen met 2-0 achter. Dan een flits en een klap dus snel de kleedkamer in. Overleg tussen de aanvoeders en de scheids. Doorspelen. Het veld werd slechter en slechter en spelers hadden moeite met blijven staan. 3-1 achter met rust.

Veld 5 kon niet meer, maar veld 6 was vrij dus tweede helft daar verder. SChijn bedriegt want ook dit veld was niet best. Lisse kwam nog terug tot 4-4 maar toen was de pijp leeg en liep ARC uit naar 6-4. Lastige omstandigheden hebben zeker bijgedragen aan deze verliespartij. Maar daarnaast was het gewoon niet heel goed. Dus weer even met de beentjes op de grond. Van een kampioenschap is nog lang geen sprake.

Zaterdag 2019 afsluiten tegen ASC en daarna in de TAV.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!