herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    16-11-2019
Tegenstander:    Rijnsburgse Boys 17
Uitslag:     Uit Gelijkspel 3 - 3

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 23-11-2019

Wedstrijdverslag

hij komt

Na maanden van voorbereiding was daar weer de zaterdag na Sint Maarten: de intocht. De Sint en zijn gevolg kwamen weer aan in Lisse. Traditioneel bij de Lisserbrug. Op tv kwam hij per trein maar ook voor die verhaallijn werd wat bedacht. Gewoon vanuit Apeldoorn per trein naar Sassenheim en via de Kaag naar Lisse. Sint zou niets anders willen. Het was een drukte van belang aan beiden kanten van de ringvaart. Het weer werkte ook prima mee. Na het welkom door de burgemeester op de koets naast de Sint op naar het dorp.

Bij de oversteek bij vd Reyden stond de familie B. Vermeulen op het rode licht te wachten. Dat moest dus iets langer door een bonte stoet kinderen en pieten. Zou hij op tijd zijn voor de wedstrijd was de vraag? Op naar het balkon waar Sint zijn verrassing kreeg overhandigd door Burgemeester Lies. Hierna weer snel verder door het dorp en op naar het Pietenatelier.

En na een lange dag opende Hoofdpiet zijn telefoon en zag helaas puntverlies...

Hoofdpiet

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!