herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    02-11-2019
Tegenstander:    Quick Boys 17
Uitslag:     Thuis Gelijkspel 2 - 2

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 02-11-2019

Wedstrijdverslag

tja

In de week waarin het voor de meesten met kleine kinderen even afzien was ivm ingaan van de wintertijd, was het de hele week prima weer. De wind uit het oosten zorgde voor vroege nachtvorst dit jaar. Na wedstrijden tegen ploegen uit de onderste regionen, was het deze week tijd voor de eerste van de 5 "topploegen" die ons komende 5 wedstrijden staan te wachten. Quick Boys was goed begonnen maar liep tegen Kagia tegen de eerste zeperd van het seizoen op. Na een regenachtige vrijdag hadden de velden het toch iets te verduren gekregen, maar het ging door. Veld 5 vertoont inmiddels wel wat sporen van voetballen in slechte omstandigheden. Dat belooft nog wat de rest van het seizoen.

Dan de wedstrijd. Maar liefst vier wissels deze zaterdag. En dan ook nog in ogenschouw genomen dat Sander rustig zijn gekwetste oude lijfje een weekje rust kon gunnen. QB stond in een 442 opstelling en liet de FC het spel maken. Het was druk op het middenveld. Maar zolang wij de bal hadden was er niet veel aan de hand. Echter het spel werd soms wat slordig en in de omschakeling zijn wij als oudjes in deze competitie toch wat kwetsbaar. QB wist hiervan niet te profiteren. Drie keer kwam men met twee op Campos af, maar die keek de bal of naast of greep in. En als dat niet lukte dan bood de paal uitkomst. Vrij veel kansjes konden wij hier niet tegenover stellen tot 5 min. voor rust een dot van een kans voor neef Rick. Die moet je echter niet alle tijd van de wereld geven want nu kon hij nadenken hoe hij zou gaan juichen. Zou hij gaan buikglijden of lekker op de knietjes. Maar nee, hij heeft de 40 bereikt dus in gedacht liep hij weg met het vuistje omhoog alsof het de normaalste zaak van de wereld was. U raadt het al... Bal finaal gemist en met de brilstand de rust in.

Drie verse krachten het veld in. Ronnie had helaas met de JO17-1 verloren dus was gebrand om met ons wel een goed resultaat neer te gaan zetten. Duck was weer bijgekomen van een avondje karten dus kon ook weer lekker gaan rennen. En omdat Dave naar de ik weet dat je weet ik veel wat band moest kon Frenkie blijven staan. Helaas voor hem had hij vrouwlief zo duidelijk gemaakt dat hij slechts een helftje mocht spelen, dus die heeft hem niet zien schitteren op Linksback. Slechts 1 moment van onachtzaamheid helaas.... De tweede helft was eigenlijk een kopie van helft 1 alleen met een stuk meer kansen voor de FC en een stuk minder kansen voor de narren.

De wedstrijd ging verder en minuten kropen voorbij. Het leek een brilstand te gaan worden. Maar de reeds eerder genoemde en getergde Ronnie kreeg het op zijn heupen en schoot de 1-0 op het denkbeeldige scorebord. Ok, rustig blijven en uitspelen. Helaas een aanval van QB eindigde in de handen van Campos. Alleen gleed Bas net iets te hard door dus vrije trap tegen randje 16. 1-1. Uithuilen en opnieuw beginnen er was nog tijd. Bal naar voren, Bas kreeg een zet in de rug. Domme overtreding van een hoogstwaarschijnlijk een Varkevisser en dus bal op de stip. Ronnie faalde niet en 2-1. Scheids geeft aan nog 1 min. Laatste aanval QB. Eerste voorzet wordt eruit gehaald. Ingooi niet lekker verwerkt. Campos was vroeger een braaf jongetje dus kreeg weinig schoppen van vader Kees waardoor hij vandaag niet 1 cm te kort kwam om de voorzet goed weg te tikken. Bedankt vader Kees.... En oh ja, Frenkie was net zijn mannetje even kwijt en dus was het een koud kunstje en werden de punten gedeeld.

Volgende week wederom een topper en wederom thuis. Dan maar weer uitgaan van onze eigen krachten en het balletje iets sneller rond laten gaan.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!