herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsB81E8046_BA11_4FCD_84DA_3C9C6C046E9D.jpeg
Datum:    12-10-2019
Tegenstander:    VVSB 11
Uitslag:     Thuis Gewonnen 7 - 2

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 12-10-2019

Wedstrijdverslag

Neerwaartse spiraal

Op zondagavond al 14 mannen hebben is een unicum! Geen stress deze week met regelen! Heerlijk. In de gelederen deze zaterdag zelfs goodold Donnie, die eindelijk tijd kon vrij maken. En niet te vergeten Ronnie G. Die eerst met de B1 9-1 won en daarna de eerste helft een warming-up kon gaan doen om in de rust zijn debuut in ons team te maken. Hij zag in de rust wel wat bleekjes en was duidelijk gespannen. Zeker gezien het feit dat Donnie zijn eerste pot dit seizoen direct bekroonde met een doelpunt. Dat legde de lat gelijk hoog natuurlijk.

Dan de tegenstander van vandaag. Het wordt iets eentonig want ook deze gasten hadden van diverse spelers uit ons team kinderen kunnen zijn. Dus ook VVSB keek hoopvol naar het begin van de wedstrijd uit. Die oude mannen dat kon nooit heel veel zijn en anders zou de conditie toch zeker in het paars/gele voordeel gaan spreken. De jonge honden sprintte uit de startblokken en hadden binnen 5 minuten twee grote kansen. Maar Flipper was in zijn element op een nat veld en kon pareren. Hierna kantelde de wedstrijd en wij maakten de 1-0. Tradities moet je in stand houden dus ook deze keer lieten we de tegenstander gewoon weer terug komen. Moet gezegd, prima aanval en dus 1-1. Maar ook onze aanvallen bleven van een goed niveau en via tikkie takkie voetbal werd de 2-1 gemaakt. De marge werd zelfs 2 voor even want de Bavo boys konden voor rust de aansluiting maken.

In de rust de nodige wisselingen. Onze witte keniaan Hunt kwam het veld in, Ronnie maakte zoals gezegd zijn debuut. Sander maakte plaats voor Jurgen en zo werd de tweede helft aangevangen. Neef Rick was in bloedvorm en wilde direct afdrukken. Bal werd niet zuiver terug gelegd, dus kiezen voor een normale aanval. Dit leek lange tijd het devies. En ook dit keer ging de motor de tweede helft vol aan en kon afstand worden genomen van VVSB. De door hen verwachtte vermoeidheidsverschijnselen bleven ook deze week weer uit aan de Blauw/Gelen kant. Via luckies, mooie goals en dito aanvallen werd afstand genomen. Eindstand 7-2. Zwager Ralph probeerde het leed nog te verzachten door een bal mee te geven aan de spits maar die kon hier niet van profiteren en Rob keek hem vakkundig naast.

En oh ja, hoe bracht Ronnie het er vanaf tijdens zijn debuut? Gewoon een goaltje prikken dus zijn middag en avond kon niet meer stuk. Het bleef nog lang onrustig in de kantine. Hierbij is de grote vraag voor Duck over er naast de openingsgoal nog een keer gescoord kan gaan worden....

Komende week bekeren tegen wederom een paars/gele brigade. Weer thuis en veld 5 dus als arena.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!