herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    05-10-2019
Tegenstander:    Teylingen 4
Uitslag:     Uit Gewonnen 3 - 11

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 05-10-2019

Wedstrijdverslag

naar de buren deel 1

Na een week waarin de herfst definitief zijn intreden lijkt te gaan doen in Nederland en het dus met bakken uit de hemel kwam was het de vraag hoe de velden zich zouden houden. Echter tegen de youngsters van Teylingen zou het vast wel doorgaan want kunstgras op de rode molen en dan zeker aan de Teylingen kant. Om 1330 vertrok een groot peloton fietsers (1stuk) naar de buurgemeente. Zelfs Faas die het voorstelde een week eerder gaf weinig sjoege. Ik denk dat iedereen zijn krachten spaarde voor de pot. Dus dat beloofde weinig goeds voor de roodzwarten.

Frenkie zou later aanschuiven want had belangrijkere dingen te doen. Zoon Gijs moest vermaakt worden met autootjes. En dat gaat uiteraard voor en zorgt gelijk voor een wisselbeurtje. Deze week moesten wij het doen met slechts 1 invaller. Good old Erwin Boekestijn. Waarvoor dank. Door jonge gasten van Teylingen lachten al licht in hun vuistje toen wij het veld betraden. Dat waren oude mannen en die keeper. hahaha. Heeft niet eens handschoenen. Dat zou een makkie worden dacht men en nadat zij vorige week de burentwist tegen TL hadden gewonnen zouden zij deze week de geel blauwe armanda eens wat laten zien. In gedachte en tijdens de veldbespreking zal het allemaal goed hebben geklonken. Maar als je dan problemen hebt om de bal naar de goede kleur te spelen, kan het wel eens een lastig middagje worden.

Het veteranen team van Lisse begon beheerst en vond elkaar soepel. Het schortte alleen nog een beetje aan een goede eindpass. Maar toen die er ook kwam maakte Duck de 1-0. Lisse voetbalde lekker verder maar liep tegen een counter aan en dus was de stand snel weer gelijk. En zou dit dan de geest geven en moesten wij diep de loopgraven in? Niets van dat alles was waar. Lisse maakte de 2-1 en stond nog wel een bemoedigende 2-2 toe. Je wilt toch ook dat die gasten een beetje lekker de thee in gaan. Of thee? Het was hulk limonade deze week. En dat hebben ze geweten daar in Sassenheim!!!

De Bruce Banner in het team was los. Ik weet niet of het nu door de limonade kwam of gewoon de inbreng van Frenkie, maar koud in het veld maakte hij de 3-2. Kijken of Teylingen nog een keer in de wedstrijd terug kon komen. Maar dit bleek niet het geval. De trekker voor de 4-2 werd overgehaald en Lisse schakelde nog een paar tandjes bij. Toen alle stofwolken waren opgetrokken stond er een comfortabele 11-3 uitslag op het denkbeeldige scorebord.

Mannen prima pot. Op naar volgende week. Dan de paarsgele brigade ontvangen op Ter Specke.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!