herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    28-09-2019
Tegenstander:    Warmunda 4
Uitslag:     Thuis Gewonnen 10 - 3

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 28-09-2019

Wedstrijdverslag

Wie er niet is...

Na een week stilstaan doordat de oranjehemden liever bij de vissenderby gingen kijken dan tegenstand bieden aan de oudjes van het 15e volgende een week vol feest in Lisse. Menigeen was op de kermis te vinden en zocht daarna de kroeg nog op. Dit belooft meestal weinig goeds voor de zaterdag erna. Veel tegenstanders kijken altijd wanneer men tegen Lisse moet. Is dit de laatste zaterdag van september dan kan het wel eens een makkie gaan worden. Immers hoe ouder de tegenstander hoe langer het herstel duurt. Maar daar was deze zaterdag bij de gladiatoren van het 15e niets van te merken. Dus of wij zijn met het klimmen der jaren wijzer geworden en hebben ons ingehouden tijdens de feestweek of de tijd heeft geen vat op menig een. Ik ken mijn teamgenoten inmiddels en veel wijzer worden ze niet dus ik denk gewoon een bijzonder (ge)stel.

Dan over naar de wedstrijd. Ik kan hier vrij kort over zijn. Ik was de uitgestelde verjaardag van mijn dochter aan het vieren, dus heb totaal geen idee hoe het verloop is geweest... En om nou te gaan beschrijven hoe een verjaardag van een 13 jarige verloopt, gaat mij ook wat ver. Ik kon er ook voor kiezen om voor de optie te gaan dat niemand weet dat ik er niet was en gewoon en spetterend verhaal vertellen. Een verhaal waarbij Frenkie bijvoorbeeld uitblinkt aan de linkerkant en Klauw de volle 90 minuten speelt. Sander O zonder opmerkingen zich aanmeldt als wissel en ook graag wil vlaggen... Maar wij weten allemaal dat dit TOTAAL ongeloofwaardig is dus ja, wat moet je dan. Ik beperk mij dan maar tot de feiten.

Om 16.20 uur een apple van Faas met de wissel. Vol verwachting kijk ik tussen het snijden van taart en serveren van koffie hoopvol of hij nog meer tikt. Maar nee hoor totaal niet. Voor de thuisblijvers blijft het spannend. Dus zelf maar even naar een tussenstand gevraagd. 8-2 voor de blauwgelen. En dat terwijl de blauw-witten nog angst inboezemde door met een selectie van 18 man aan te komen en een heuse warming-up ten toon te spreiden! Compleet met hoedjes op het veld. Maar het mocht ze allemaal niet baten en met een 10-3 nederlaag werden de mannen uit Warmond huiswaarts gestuurd.

Mannen ze zeggen vaak dat de eerste klap een daalder waard is! Dit was in ieder geval een goed statement richting de rest van de tegenstanders. Op naar volgende week, dan wachten de buren uit Sassenheim.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Reacties


door Rob van Amsterdam op 28-09-2019  

Oh ja! Dat gelooft dus ook niemand als je er niet bij bent geweest....


door Rob Vermeulen op 28-09-2019  

En dat allemaal onder toeziend oog van epselaar!!

1

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!