herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    14-09-2019
Tegenstander:    TAVV 8
Uitslag:     Uit Gewonnen 2 - 3

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 14-09-2019

Wedstrijdverslag

ED

Door het terugtrekken van Sportief uit de bekercompetitie stond er vandaag een heuse finale op het programma in het pittoreske Ter Aar. Door het vroege tijdstip (12:15) en nog wat vakantie, klusdagen in de haven etc was het weer even goed zoeken naar talenten deze week. Maar al op zondag leek de selectie prima op orde. Peer, Cedric en Paul dank! Aangezien de meesten rechtstreeks naar TAVV togen vertrokken slechts 8 man vanaf de FC. Het was mooi weer dus alle bruggen die open konden staan, stonden open. Maar netjes 30 minuten voor de aftrap was vrijwel iedereen gearriveerd. Duck met de verjaardagstaart van zijn dochter nog in zijn mond! Hulde voor het toch komen!

Dan de wedstrijd. Wederom een team waarvan de helft van ons team vader kon zijn. Van de week had TAVV 4-2 gewonnen van Kickers dus het doelsaldo was in ons voordeel, maar voor een puntje komen wij natuurlijk niet ons bed uit. De start was gelijk vol spektakel met een schot van neef Rick op goal, een verkeerde uittrap van de keeper die helaas niet afgestraft kon worden door Peer. Hierna werd het wat rommelig en ook onwennig bij sommigen (mijzelf incluis). TAVV kwam over rechts goed door en zoals Sander zelf zei was hij te traag om zijn been omhoog te doen dus maakte ED zijn eerste goal van de middag. TAVV dacht in een zetel te zitten, maar had buiten Duck gerekend. Een prachtige actie werd bekroond met dito voorzet op Rens die de gelijkmaker binnen de touwen kopte! Lisse had er al wat meer kunnen maken, maar de gebroken nachten zorgden voor iets minder scherpte bij neef Rick. Maar dat mocht de pret niet drukken. Wel ging hij uit voorzorg maar even zitten en mocht Frenkie (vol woede over de opstelling) eerder dan gepland binnen de lijnen komen. Lisse zou met een voorsprong gaan rusten want een prima actie van Cedric werd tot doelpunt gepromoveerd.

Na de thee (wat nog best lastig was, want er is toch een kraan...) twee wissels. Duif en Campos maakten plaats voor Ramzi en Faas. Frenkie naar achter en Faas naar het middenveld. Een misverstand zorgde echter voor een uitbraak over links voor TAVV. Paul V dacht met een last minute sliding redding te brengen maar zorgde er onbedoeld voor dat ED zijn tweede van de middag kan maken. En zo stond het weer gelijk en waren wij nog op doelsaldo door. TAVV rook dat er wellicht wat te halen viel en pepte elkaar op dat ze door moesten drukken. Dit lukte echter niet heel goed dus tot hele grote kansen leidde het niet of Robbie kon handelend optreden.

Met nog 5 minuten te gaan wilden de youngsters dan echt een slotoffensief gaan inzetten. Neef Rick zag Cedric diep gaan en had 1 van zijn fabuleuze dieppen ballen in gedachte. De laatste man doorzag de bedoeling en sprong, maar dit was precies genoeg om de bal van richting te veranderen en vanaf 20 meter achter zijn eigen keeper die uitkwam te deponeren. Een bewussie van neef Rick uiteraard welke zorgde voor de driepunten en dus de derde van ED.

Mannen voetballend was het vandaag toch iets lastiger dan tegen de mannen uit Leimuiden maar we hebben aardig stand gehouden. Volgende week voor het echie naar de Krom. Het zal wel druk zijn, maar ik weet niet zeker of ze allemaal voor ons zullen komen.


Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!