herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    04-09-2019
Tegenstander:    Kickers 69 3
Uitslag:     Thuis Gewonnen 8 - 1

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 04-09-2019

Wedstrijdverslag

bekeren

De eerste wedstrijd tegen Sportief ging niet door omdat zij te weinig man hadden en dus was de officiële seizoensopening op een doordeweekse woensdagavond op Ter Specke. En wel tegen de Kickers uit Leimuiden. Aanstaande zaterdag vieren zij een groots lustrum feest en dus werd de wedstrijd alvast op woensdag gespeeld. Het leek voor ons lastig te worden qua spelers maar woensdagmiddag toen der Kapitein het saldo ging opmaken en wat eigen spelers was vergeten kwamen wij op 17 man.... Heinz bleef bij vrouw en kinderen. Paulus gaf zijn oppas vrij en dus 15 man. Echter zwager Ralph wist niet wie er had afgezegd en dat bleek Oelie te zijn... Toen waren er nog 14.. Prima aantal achteraf.

De Kickers waren nog niet heel erg ingespeeld leek het en Lisse was in de beginfase ook wat onwennig en slordig in de eindpas. Via een prima bal van Bas (;-)) op Koen kwam Lisse verdiend op voorsprong. Kickers was in het begin nog een enkele keer gevaarlijk in de omschakeling maar ging slordig om met de geboden ruimte. Echter via een van deze uitvallen maakte men toch 1-1. Lisse was hiervan niet van de wijs en ging verder met combineren. Het werd al snel duidelijk dat de gemiddelde leeftijd van de tegenstander ongeveer de helft was, maar het balgevoel slechts een kwart. Met voorsprong bereikte Lisse de rust.

In de tweede helft ging Faas zaalvoetballen en dus kwam Stefan van Oosten hem aflossen. Campos en Klauw mochten ook minuten gaan maken. Bij de kickers was het beste er echt wel van af en Lisse combineerde vrolijk verder. Er zaten schitterende aanvallen bij en het aluminium werd ook nog diverse keren geraakt. En zo werd rustig uitvoetballend een mooie eindstand van 8-1 bereikt.

Zaterdag dus vrij en dan die week erna uit naar de mannen uit Ter Aar van TAVV. De start is goed en smaakt naar meer!

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!