herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    06-04-2019
Tegenstander:    Aarlanderveen VE1
Uitslag:     Uit Verloren 5 - 3

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 08-04-2019

Wedstrijdverslag

De polder in

Hoe kan een perspectief veranderen. De tweede wedstrijd na de winterstop stond de heenwedstrijd tegen de mannen uit Aarlanderveen op het programma. Destijds stonden wij 1 punt achter Aarlanderveen en zouden dus in een rechtstreeks duel gaan uitmaken wie de koploper ging worden of zou blijven (in het geval van Aarlanderveen). De uitslag is bekend en Aarlanderveen nam de punten mee terug naar huis. En of het nu hier aan lag of aan iets anders. Feit is dat wij sinds die pot zijn geknakt en geen wedstrijd meer hebben gewonnen. Twee schamele puntjes werden nog maar behaald. En zo brak de eerste zaterdag in april aan. Aarlanderveen nog steeds fier aan de leiding en wij inmiddels op een onoverbrugbare achterstand.

De mannen van Aarlanderveen snapten hier niets van. Want volgens hen waren wij de best voetballende ploeg in de competitie en dus keek men met enige angst in de titelrace naar deze pot. Het was weer een week geweest waarin qua invallers alle zeilen bijgezet moesten worden. Dit leek alleen niet te lukken dus lange tijd was het onzeker of er 11 man op het formulier konden verschijnen. Toch nog last minute wat eigen spelers en een invaller kunnen optrommelen dus alles kwam ook nu weer goed.

Dan de wedstrijd. Feit was dat wij geconcentreerd moeten starten en ons eigen spel proberen te spelen. Helaas na 23 seconden lag de bal al achter Paul die gokte op een langere stuit. En het werd nog erger. De man in het zwart legde de bal na 5 minuten op de stip wegen een aangeschoten bal op de arm van Don. Paul zat erbij, maar helaas 2-0. De rug werd gerecht en via invaller Ramzi (of is het nou Adil Faas? ) werd de aansluiting gemaakt. Lisse bleef aardig ballen en kwam via Jasper zelfs helemaal terug in de strijd. Beiden teams maakten er voor de rust nog 1 dus met een gelijkspel aan de thee.

Tweede helft een fel Lisse en Aarlanderveen. Een foute bal van Lisse op het middenveld werd afgestraft en dus konden wij weer in de achtervolging. Maar dit ging niet helemaal goed en Aarlanderveen maakte er nog 1. En dus namen zij een lastige horde en bleven wij wederom zonder driepunter. Nu even een paar weken pauze ivm corso en pasen. En dan maar weer kijken of we weer eens het zoet van een overwinning kunnen proeven.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!