herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    30-03-2019
Tegenstander:    FC Boshuizen VE1
Uitslag:     Uit Verloren 3 - 2

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 30-03-2019

Wedstrijdverslag

Weer niet

In de winterstop stonden we nog best aardig. Er werd zelf gesproken over een eventuele promotie. De eerste wedstrijd na de winterstop werd nog omgezet in een overwinning op CVC Reeuwijjk. Hierna stond de topper op het programma tegen Aarlanderveen. Deze ging helaas verloren en was de inleiding van een reeks waarbij wij de achterstand tot onoverbrugbaar hebben laten oplopen. Vandaag stond FC Boshuizen op het programma. Traditiegetrouw kwamen onze gastheren zelf te laat naar het veld. Maar dat zijn wij inmiddels wel gewend. Om 10 over 2 stonden zij met 10 man. De ons vaak pijn doende spits ontbrak nog maar kwam om 11 over 14 rustig aanlopen en dus wachten de man in het zwart nog even.

De start van de FC was niet heel best. We kwamen nog wel een paar keer gevaarlijk door, maar al snel bleek dat de spits vandaag in vorm was en het lastig ging worden voor de verdediging. Duif raakte de man en het is te prijzen dat hij niet ging liggen. Maar Klauw, eerlijk is eerlijk voordeel had hij niet dus een terecht pingel die in het zijnetje werd geschoten. Hierna binnen 5 minuten de tweede in het net en dus leek een afstraffing eraan te komen. Maar wij konden ons redelijk herstellen en kregen ook enkele goede kansen die er niet in gingen. Met 2-0 werd de rust behaald.

Tweede helft enkele omzettingen en verse krachten in de vorm van Niels en Sander P het veld in. Dit leek effect te hebben. Want nadat wij een paar keer goed weg kwamen, maakte Niels de aansluitingstreffer. En zou er dan toch meer in zitten? Vrij trap in de muur en Sander O drukte goed af en daar was de gelijkmaker. Die overigens al langs de kant lange tijd werd voorspeld door het Orakel Gerrit. Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Lisse wilde doordrukken om eindelijk weer het zoet van de drie punten te proeven. Maar helaas wij kregen de deksel op ons neus. Net voordat de spits het welletjes vond en met vrouwlief er tussenuit trok scoorde hij nog even de winnende en liet ons met lege handen achter. Volgende week maar kijken of er in Aarlanderveen wat te halen valt. Als we zelf blijven voetballen moett dat lukken.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!