herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    16-02-2019
Tegenstander:    Woubrugge E1
Uitslag:     Uit Gelijkspel 0 - 0

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 17-02-2019

Wedstrijdverslag

Brilstand

Op dagen als deze is het een voorrecht te mogen voetballen. Mannen die twijfelen om door te gaan, denk hier nog maar even aan! Je stopt maar 1 keer op deze leeftijd. Ik moest deze pot helaas over slaan, maar met een licht vorm van jaloezie dacht ik aan mijn teamgenoten, die op een biljartlaken onder prima omstandigheden Woubrugge partij gingen bieden. Dat biljartlaken viel wel mee begreep ik later. Een knollentuin was een betere omschrijving. Ook deze week weer een rustige week leek het. Maar plots werd het vrijdag en bleken Paling en Oelie geveld door de griep. Dus last minute invallers zoeken. Pauls Zwager Martijn kreeg het dit keer wat eerder te horen dan tegen WDS dus was ongetwijfeld deze keer wel uitgeslapen. Jeroen vd Plas maakte zijn debuut bij de veteranen en hopelijk smaakt het naar meer.

Over de wedstrijd kan ik kort zijn. Het stond achterin bij zowel hen als ons als een huis dus eindigden we met een stand waarmee we 90 minuten en een pauze eerder waren begonnen. De fameuze brilstand stond voor het eerst sinds hele lange tijden weer eens op de borden. Wanneer je kijkt naar de uitslagen bij de veteranen is dit een unicum. Gelijke spelen zijn er veel wel, maar dan meer in de vorm van een 5-5. Ik heb zelfs een 8-8 voorbij zien komen. Voor de neutrale toeschouwer wellicht leuker dan een bloedeloze 0-0. Alhoewel bloedeloos... Ik was er niet bij, dus zal er niet over oordelen.

Komende weken even uitrusten en dan staat de clash tegen VE1 weer op het programma.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!