herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    10-11-2018
Tegenstander:    FC Lisse VE1
Uitslag:     Thuis Gewonnen 5 - 2

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 10-11-2018

Wedstrijdverslag

The clash

Na een slechte start van de mannen van veteranen 2 gaat het de laatste weken veel beter. De eerste 5 wedstrijden van het seizoen gingen verloren endaarna kwam de ommezwaai. Vorige week werd koploper verslagen en daarmee het gat verkleind. En dan staat de clash op het programma tussen VE1 en VE2 van het mooie blauwgeel. Voor het eerst sinds tijden ook weer minder weer op de zaterdag tijdens de wedstrijd. Het veld was hierdoor toch wat glad en dat was te zien.

We speelden thuis dus hadden genoeg spelers. Campos nam daarom maar een snipperdag want 5 wissels is ook niet altijd nodig. Paulus hanteerde de fluit want toch nog wat last van de enkel. De Duitser daarom op het hok. In natte omstandigheden dus een wedstrijd die qua score tot de rust gelijkomgaand was. Met het vizier op scherp hadden er wat meeer doelpunten kunnen vallen.

Tweede helft wissel van keeper. De man zonder handschoenen ging tussen de palen en de Duitser ging lekker draven in de voorhoede. De aanvallen werden beter en scherpen en het kon niet uitblijven of wij gingen dat uitdrukken in de stand. En binnen 20 minuten werd er uitgelopen van 1-1 naar 5-1. Hierna ging de handrem er een beetje op en geloofden wij het eigenlijk wel. De aanvallen bleven soms nog steeds mooi, maar de afronding en de eindpass lieten te wensen over. Zij maakten er nog 1 en dus werd met een 5-2 overwinning de warme kleedkamer opgezocht.

Volgende week tegen de inmiddels medekoploper CVC Reeuwijk. Afgelopen jaren altijd een lastig te bespelen tegenstander dus we gaan het weer zien.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!