herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    27-10-2018
Tegenstander:    Boshuizen VE1
Uitslag:     Thuis Gewonnen 11 - 0

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 28-10-2018

Wedstrijdverslag

walk-over

De laatste zaterdag van oktober. Na een weekje vrij mochten we thuis aantreden om 15 uur tegen FC Boshuizen. De week ervoor leek de herfst dan eindelijk zijn intreden te gaan doen in Nederland. Aan het aantal aanmeldingen was dit gelukkig niet te zien (of heeft het toch te maken met het feit dat het een thuiswedstrijd betreft...). Op dinsdag al 16 man dus ik kon mij met een gerust hart niet aanmelden. Dit gold ook voor "vaste" waarden Dave, Ralph en Robin. Nu hopen dat dit komende weken voor uitwedstrijden als het weer echt minder gaat worden ook gaat gelden!

Dan over de wedstrijd. FC Boshuizen speelde vorig jaar in een andere competitie, maar twee jaar geleden hebben wij twee lastige wedstrijden tegen hen gespeeld. Niet omdat het geen leuke wedstrijden waren, maar meer omdat er in de spits een echte handenbinder stond. Hij was er dit jaar weer bij, maar ik begreep dat hij dusdanig onder de indruk van Paul als keeper was dat hij vandaag maar een snipperdag in het veld op nam. Hoe dan ook we begonnen prima. Niels had er zin in en maakte er vandaag maar liefst 8. Ja u leest het goed 8! En waar hij normaal maar een helft schittert leek deze wedstrijd hem prima om 90 minuten te shinen. En zo kon de score oplopen tot 11-0!

Volgende week tegen de koploper uit Gouda. Winnen wij, dan doen wij gewoon weer mee dit jaar.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!