herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    14-04-2018
Tegenstander:    FC Lisse VE2 - Moerkapelle VE1
Uitslag:     Thuis Gewonnen 10 - 2

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 14-04-2018

Wedstrijdverslag

niet alleen wij

De terugwedstrijd tegen de eerste tegenstander uit deze competitie. Uit onder fantastische omstandigheden op een mooi nieuw complex. Thuis in afwachting van een gemeenteraad die eigenlijk eens gaat beslissen over een mooi nieuw complex. De gasten uit Moerkapelle wist niet wat ze overkwam schijnt het in kleedkamer 9. Men dacht naar een trotse 2e divisionist te gaan met dito complex. Maar een 4e klasser heeft tegenwoordig een mooier complex.

Helaas was er wel een andere overeenkomst. Ook bij onze tegenstander was het puzzelen met mannen. En voor hen werkt dan waarschijnlijk niet mee dat het een uitwedstrijd betrof naar het verre Lisse. Toch de complimenten dat zij gewoon afreisde met 10 man en dus konden wij een lekker potje spelen. Al hadden sommige bij ons (ik noem geen namen Robin) pas in de rust door dat de tegenstander een mannetje minder had. Na een weekje puzzelen was het ons wel gelukt om met wissels aan de aftrap de verschijnen. Uit speelden wij eigenlijk een prima pot maar door counters kwamen wij achter en wisten uiteindelijk met 10 man door het uitvallen van Patrick P nog net een 3-4 overwinning binnen te slepen.

Neef Rick op goal en John en Jones als scheids (hulde en bedankt). Lisse begon prima aan de wedstrijd en de vrije man werd iedere keer gevonden. De aanvallen waren goed, het als het weer. Ruststand 4-0 en niets aan het handje. In de rust verruilde Robin zijn voetbalschoenen voor zijn bowlingschoenen en vertrok naar Noordwijkerhout voor een potje discobowlen. De ballen mogen daar in één keer tussen de palen dus dat zal hem zeker liggen ;-)

Tweede helft geloofde Moerkapelle het wel, maar toch toch men af en toe nog naar de spreekwoordelijke eretreffer. En ere wie ere toekomt. Die kreeg men ook en zelfs nog 1. Maar omdat Bas vandaag op dreef was maakten wij er ook nog een zootje. Eindstand 10-2.

Martin, Ed, Dave en Martijn bedankt voor het invallen! Komend weekend vrij ivm Corso en daarna schijnt Frenkie weer mee te kunnen doen. We kunnen niet wachten!

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!