herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    24-03-2018
Tegenstander:    Aarlanderveen VE1
Uitslag:     Thuis Gewonnen 4 - 1

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 24-03-2018

Wedstrijdverslag

Last minute

Een rustig weekje qua invallers regelen. 14 (of waren het er nu 15 Ralph....). Dus geen stress. Echter zaterdagochtend 3 afmeldingen om verschillende redenen (ik zal ze maar niet noemen Frenkie ;-) ). Dus snel nog even kijken in de invallerslijstjes. Logisch op deze korte termijn veel andere bezigheden. Maar toen kreeg ik nog een brainwave: RON DE ROOIJ! Die moet weer hersteld zijn van SVC’08 uit. Dus om 1425 kwam hij met zijn zuurstofflessen op zijn rug aan op de FC. Klaar voor weer even een lekker potje ballen met zijn oud teamgenoten.

De omstandigheden waren ideaal. De Russiche beer lijkt definitief vertrokken! Al heb ik net vernomen dat er komende week nog wat witte vlokken worden verwacht.... Veldje 5 is nog een aan het herstellen van de winter, dus de kleur groen is er nog niet op zijn mooist. Maar met het lengen van de dagen, gaat dat snel weer komen. De wedstrijd stond onder de bezielende leiding van Paulus en wij startten in een 442 opstelling. Lisse begon redelijk, maar Aarlanderveen liet ook zeker zien waarom zij in de bovenste regionen van onze competitie meedraaien. Mijn derde wedstrijd binnen de lijnen en denk ooitt toen zondag 4 nog wel eens kampioen was in de laatste wedstrijd een goaltje mee gepikt wanneer het nergens meer om ging. Vandaag rechtshalf dus met de corners van neef Rick maar eens in de 16 gaan staan.

Eindelijk was zichtbaar waar alle potjes voetbal op de familieweekende van de van Amsterdammen toe hebben geleid. Het moet 1985 in Hoeve zijn geweest dat deze variant reeds werd geoefend. En dus wist ik precies waar neef Rick de bal ging deponeren. En met een rake kopbal kwamen wij op 1-0. Hierna wat wissselingen. Zowel bij ons als bij Aarlanderveen. Alleen pakte hebt bij hen wat beter uit en stond het 1-1 met rust.

Tweede helft een beter Lisse en Aarlanderveen werd niet meer heel gevaarlijk. Echter de doelpunten kwamen nog niet echt heel hard. Dus bleef het nog lang spannend. Divese kansen werden gemist of wonderbaarlijk van de doellijn gehaald. Maar utteindelijk was het Patrick met een mooie goal die de 2-1 op het spreekwoordelijke bord zette! De ban was gebroken en wij liepen nog uit naar 4-1.

Komende week inhalen bij de buren in de Zilk. Spelen zoals de tweede helft en dan moeten de punten weer mee naar Lisse.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!