herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    23-09-2017
Tegenstander:    Moerkapelle VE1
Uitslag:     Uit Gewonnen 3 - 4

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 23-09-2017

Wedstrijdverslag

Een (onnodig) zware bevalling

Op vrijdagochtend nog met 3 wissels. Helaas heeft Frenkie vroeger bij Topo niet goed opgelet en dacht hij dat Moerkapelle dichter bij Lisse lag... Dus met 2 wisseltjes naar Moerkapelle. Nou ja, twee wissels! Klauw ging mee voor de sfeer in de kleedkamer denk, want bij het lopen naar het veld voelde hij al dat het hem deze week ook weer niet ging worden. Dus nog 1 wissel. De mannen van Moerkapelle zaten al even ruim in de spelers dus wat wissels betreft was het in evenwicht.

Op een schitterend nieuw complex met prachtige kleedkamers, kantine en helaas kunstgrasvelden mochten wij onder mooie omstandigheden onze kunsten gaan vertonen. Gezien het mooie weer stelde de tegenstander voor om het bij 1 helft te houden en daarna gezellig op het terras te gaan zitten. Echter gezien het feit dat beiden teams nog volop om het kampioensschap spelen werd dit toch maar niet gedaan...

De eerste 10 minuten waren vanaf goal gezien werkelijk fantastisch. De ene aanval was nog mooier dan de anderen en als het na die 10 minuten 3-0 staat is daar eigenlijk niemand op het veld die dat raar vond. Maar helaas ontbrak het aan geluk of scherpte in de afronding. De ballen gingen op de lat, naast of gewoon tegen de keeper aan. En zoals een fenomeen ooit zei moet je ze wel maken anders maakt de tegenstanders ze wel. En laat Moerkapelle nou net een spits hebben die wel raad weet met counters. De beste man was balvast en ook vrij rap dus bij balverlies en niet snel genoeg omschakelen kwam men eruit en maakte zo 2 doelpunten. Omdat wij er de eerste helft ook twee maakten gingen we met een gelijke stand de thee opzoeken. De thee was overigens prima verzorgd door de omroepmevrouw van 1 dag gelijktijdig speelde en vooraf onze bestelling kwam opnemen. Thee of limo. Waar maak je dat nou nog mee!

Tweede helft vol goede moed en veel balbezit en kansen. Echter al snel moest Patrick Paard eraf met een kappotte hamstring. En nadat Edgar dit zelfde euvel in de 1e helft al had moesten wij door met 10. Aan het veldoverzicht was dit niet te merken. Echter een schot werd door mij niet klem gepakt en Dennis moest aan de noodrem trekken (of was het nou Dennis die een schop kreeg....) kwam Moerkapelle weer op voorsprong. Wij lieten ons niet uit het veld slaan. Moerkapelle bleef gokken op de counter en vergat in overtal te gaan voetballen. Via een goal van Bas en een pingel kwamen wij dan eiindelijk op voorsprong. Het was hangen en wurgen de laatste minuten maar het werd niet meer weg gegeven!

Mannen een dik verdiende overwinnning maar hij moest uit de tenen komen. Volgende keren de helft van het aantal kansen maken en we halen de dubbele cijfers... Volgende week thuis en wat het kampioenschap betreft hebben we alles nog in eigen hand!

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!