herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    02-12-2017
Tegenstander:    Delfzijl
Uitslag:     Uit Gewonnen 2 - 6

Geplaatst door michael wiegmann op 07-12-2017

Wedstrijdverslag

Lekkere overwinning in uithoek van Nederland

Als je maar genoeg promoveert kom je vanzelf ergens. Wij zijn dus inmiddels zover gepromoveerd dat we op een vrijdagavond om kwart over 7 mogen vertrekken om in Delfzijl om 9 uur af te trappen.

In het begin van de wedstrijd lieten we ons een beetje intimideren door de omgeving en vooral door het vrij fysiek spelende Delfzijl, en na 10 minuten stonden we dan ook verdiend met 2-0 achter. Na een kwartier spelen hadden we de schroom van ons af gegooid en begonnen we feller en beter te spelen, vooral onder aanvoering van Bart, het was dan ook niet vreemd dat het Bart was die op aangeven van steekpass specialist Lennart de 1-2 binnen knalde.
De uitstekend fluitende scheidsrechter wildeboer gaf vervolgens geel aan de tegenstander voor een harde overtreding en uit de man meer situatie scoorde Dylan een prachtige goal vanaf de achterlijn.
De 3-2 die opnieuw Bart binnen schoot vlak voor rust was het definitieve duwtje in de rug om deze wedstrijd binnen te slepen.

De 2e helft kwamen we niet meer in de problemen en nadat Rick de 4-2 had gemaakt na een (steek) pass van Lennart, was het Absolute uitblinker Bart die met een vrije trap en een penalty de eindstand op 6-2 bepaalde.

MVP: Bart Turien

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!