herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    03-11-2017
Tegenstander:    exstudiantes
Uitslag:     Uit Gewonnen 2 - 7

Geplaatst door michael wiegmann op 09-11-2017

Wedstrijdverslag

MVPieterman stelt de punten veilig

Ook vanavond in het mooie Groningen hadden we weer een debutant, Lennart Breman is dit jaar aan de (toch al ijzersterke) selectie toegevoegd.

De wedstrijd begon met een ongebruikelijk beeld: De tegenstander had de bal, iets wat eigenlijk nooit gebeurt, ook werden er vanaf de eerste minuut schoten op onze werkelijk briljante keeper Richard gevuurd, die op elk schot een passend antwoord had.
Uit een spaarzame counter versierde (stervende zwaan) Arend een vrije trap, Rick vuurde een kanonskogel af, de keeper had slechts een halve redding en bram schoot de 1-0 in het dak van het doel.
Tot aan de rust was het verder tegenhouden en de tegenstander frustreren met het feit dan onze keeper toch alles pakt.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde, al kwamen we er in de counter steeds gevaarlijker uit. Zo ronde Ronnie na 5 minuten in de 2e helft een goed uitgespeelde counter af met een subtiel balletje langs de keeper. De 3-0 was van grote schoonheid: Lennart stak met een Messi-achtig balletje Bram weg die de bal prachtig over de keeper heen stifte.
Na de 3-0 werd de druk nog meer verhoogd doordat de tegenstander de keeper wisselde voor een 5e veldspeler, even stond het niet goed en kon zelfs Richard niet voorkomen dat de 3-1 en de 3-2 vielen.
Nadat we door hadden hoe te gaan staan en nadat Ronnie de bal van eigen helft in het lege doel plaatste was de druk van de ketel en het verzet van de tegenstander gebroken.
De 5-2 was voor het hele team een bijzonder moment, absolute topscorer van de laatste jaren Bart Turien maakte na een "Luuk de Jong-achtige" droogte eindelijk zijn eerste goal van dit seizoen.
Via nog 2 goals van Bram op aangeven van Richard en Bart liepen we uit naar 7-2

Lennart mag terugkijken op een degelijk debuut met 1 fantastische assist als hoogtepunt.
MVP: RICHARD PIETERMAN
met een eervolle vermelding voor Bram Maes als goeie 2e


Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!