herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    15-03-2017
Tegenstander:    Kraggenburg
Uitslag:     Uit Gewonnen 3 - 11

Geplaatst door michael wiegmann op 16-03-2017

Wedstrijdverslag

Ruime overwinning op Kraggenburg

Nadat we ruim op tijd aankwamen bij de sporthal in Ens, konden we om half 9 aan de wedstrijd beginnen, de wedstrijd was koud 2 minuten oud en de eerste goal "hangt al" Bart ronde keurig af na een pass van Milan, niet veel later maakte Bart ook de 2-0 op aangeven van Rick.
Na de 3-0 van Hilko en de 4-0 van Milan was het verzet van de tegenstander eigenlijk al gebroken en stond niets een grote uitslag nog in de weg.
Er was echter 1 strijd die nog verre van beslist was en dat was die tussen Rick en de scheidsrechter, Rick die in de ogen van de beste man de ene na de andere overtreding maakte was het hier duidelijk niet mee eens en de 2 zouden dan ook niet als vrienden het speelveld verlaten.
Nog voor rust vielen de 5/6 en 7-0 van Bart Milan en opnieuw Bart en nadat de scheids de dame van de klok duidelijk had gemaakt dat je met een spannende wedstrijd als deze toch echt de klok een minuut voor tijd moet stoppen, kon de rust beginnen.

De tweede helft was rommelig, een tweede wedstrijd op rij de nul houden was Richard niet gegund en de tegenstander scoorde nog 3x tegen, zelf vonden Hilko (2x) Milan en Marco nog het net voor een 11-3 uitslag. De strijd tussen Rick en de scheids kende 1 minuut voor tijd zijn climax, toen Rick naar voren werd gestuurd (domme beslissing van de trainer) omdat hij de enige speler was die nog niet gescoord had, toen dit niet lukte schoot hij uit frustratie de bal weg en dit was voor de scheidsrechter de kans om Rick weg te sturen en een gele kaart te tonen.
Na deze goeie overwinning blijft de 2e plaats en dus promotie inzicht!

MVP: Milan van der Weide

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!