herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    18-01-2016
Tegenstander:    Noordscheschut 1
Uitslag:     Thuis Gewonnen 4 - 2

Geplaatst door michael wiegmann op 20-01-2016

Wedstrijdverslag

Kampioenstrijd weer geheel open na waar voetbalgevecht

Na de gemakkelijke overwinning op hzvv van 4 januari ging het vizier al vrij snel op de 18e van diezelfde maand, op deze datum stond immers de kraker tegen Noordscheschut op het programma, mede kampioenkandidaat in de 3e klasse 01.

Gezien het belang van deze grote wedstrijd werden allereerst de gebruikelijke (veelal kleine) handige voetballers in onze selectie gepolst. Maar een studie in Groningen, een slecht geplande wintersport, een jarige vader en een vervelende griep gooide roet in het eten.
Gelukkig bestaat CSVC zaal 1 dit jaar uit een zeer ruime selectie en waren er een aantal oude krijgers wel te porren voor een potje tegen de koploper.

Tegenstander Noordscheschut was ook op de hoogte van het belang van de wedstrijd en had hun selectie (normaal gesproken al sterk genoeg) een kwaliteitsinjectie gegeven met waar doelpuntenkanon Guido Ten Cate.

Niemand weet hoe maar sluwe vos Rick Bos nam hier de zaterdag voor de wedstrijd kennis van en briefde dit gelijk door, om hier op een goeie manier op te reageren werd aan onze selectie een zelfde soort voetballer toegevoegd:
ook een speler met iets overgewicht een uitstekende techniek en een geweldig linkerbeen.

Voor de wedstrijd begon was de stand in de competitie als volgt:
Noordscheschut 8 gespeeld 24 ptn,
CSVC 8 Gespeeld 21 ptn. (verlies in de eerste wedstrijd tegen N.Schut 4-2)

De wedstrijd begon en de eerste 10 minuten was het aftasten met weinig gevaar voor de beide doelen, in de 11e minuut opende de uitstekend spelende Arend de score op aangeven van Bart. Vervolgens kregen we een enorme kans op de 2-0 maar de bijzonder grote keeper van Noordscheschut kon de inzet keren en uit de daarop volgende counter stond het 1-1, hieruit bleek dat de kansen vanavond schaars waren en missen ontzettend duur kon zijn.

3 minuten voor rust kwamen we opnieuw op voorsprong weer gaf Bart de bal goed breed en zo liep Marco de 2-1 binnen.
In de blessuretijd van de eerste helft liet de tot dan toe onzichtbare Guido ten Cate, die volledig in de broekzak van Rick zat iets van zijn klasse zien en schoot de ruststand van 2-2 op het bord.

De eerste 20 minuten van de 2e helft vlogen in een razend tempo voorbij met kansen, mogelijkheden, reddingen, overtredingen en kleine irritaties over en weer maar geen doelpunten, Totdat Jody met nog 5 minuten te spelen de bal wel zo ongelooflijk hard en zuiver in de kruising knalde, dat iedereen in de zaal even stil viel.

De laatste 5 minuten deed Noordscheschut er alles aan om nog minimaal en punt uit de strijd te slepen maar de bijzonder goed opgeladen magneet Richard kwam geen moment echt meer in de problemen. 30 seconden voor tijd gooide Bart de wedstrijd in het slot en maakte daarmee aan alle onzekerheid een einde.
Waarna de uitstekend fluitende scheidsrechter Nieuwenhuizen voor de laatste keer floot en de 3 punten binnen waren.

Een uitstekende Teamprestatie!!

MVP: Richard Pieterman, Rick Bos, Marco Zondag, Bart Turien, Arend Hein, Jody Kiewiet en Henk Stokman

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!