herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    15-04-2017
Tegenstander:    de Marsch
Uitslag:     Thuis Gewonnen 5 - 1

Geplaatst door Anke Sophie van As op 17-04-2017

Wedstrijdverslag

2e comp dag REO - de Marsch

s Ochtends vroeg regende het nog flink, maar als we om 9 uur bij REO aankomen zijn alle banen bespeelbaar dank zij de inspanningen van Wijnand. Het is een koude dag, met redelijk wat wind. Buiten koffie drinken is geen optie.
De 1e single wordt gespeeld door Wendy die haar rentree maakt na haar `zwangerschapsverlof’. Ze speelt een goede partij tegen de beste speler van het team van de Marsch, Melissa. Het is een mooie partij. De wind speelt absoluut een rol als 2e tegenstander, en dat valt de ene keer in het voordeel van Wendy en een andere keer net andersom. Ze staan het langst op de baan van de 4 singles en uiteindelijk wordt het 6-4 6-4 voor de Marsch.
De 2e singel wordt gespeeld door Liesbeth tegen Niki. Liesbeth speelt een goede partij waar Niki steeds achter de feiten aan blijft lopen. Winst voor Liesbeth met 6-2 6-3.
Harmke speelt de 3e single tegen Froukje. Harmke was hier duidelijk een slag sterker en won na een makkelijke partij met 6-1 6-1
De 4e single is voor Anke Sophie tegen Janke. In no-time sta ik voor met 4-1, maar ik voelde al dat de wind in die games gunstig voor mij uitviel. Janke komt terug tot 4-4 en toen werd het ook echt een partij. We speelden mooie rally`s, maar uiteindelijk was ik vaster en won de 1e set met 6-4. Bij de 2e set was het net alsof Janke de moed al had opgegeven, het werd 6-0. Winst voor REO.
De 1e dubbel wordt gespeeld door Harmke en Liesbeth tegen Melissa en Niki. In eerste instantie gaat het gelijk op waarbij De Marsch steeds net iets voor staat, maar Harmke en Liesbeth krijgen beter vat op de partij en winnen de 1e set met 6-3. In de 2e set staat het 5-1 voor REO toen het begon te regenen. Omdat ze zo dicht tegen het einde van de partij winst zaten speelden ze in eerste instantie door. Maar dat pakte niet echt goed uit. Heel snel stond het ineens 5-4. Maar uiteraard nog steeds alle kansen voor REO en gelukkig lukte dat ook. Winst met 6-3 6-4.
De 2e dubbel wordt gespeeld door Evelien en Annemiek. Zij hadden geen single gespeeld en moesten echt even in de wedstrijd komen. 1e set verloren ze met 6-4. Maar aan het einde van de 1e set gaat het gaat al een stuk beter. En dat is te zien in de 2e en 3e set. Uiteindelijk winnen ze met 4-6 6-1 6-1.
Wat een prachtige overwinning van deze 2e competitiedag ! 5-1 voor REO.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!