herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    09-09-2018
Tegenstander:    Zwaluwen D3
Uitslag:     Uit Gewonnen 1 - 2

Geplaatst door Gioia Gerritse op 09-09-2018

Wedstrijdverslag

Hoppakee! Eerste 3 punten in de pocket!

De meeste vakantiegangers zijn weer terug en dus begonnen we vandaag met de teambespreking voor seizoen ’18/’19. Dankzij de goed georganiseerde aanvoerders werd het een goede bespreking en denk ik dat iedereen klaar is om dit seizoen te knallen!

Dit hebben we meteen mogen bewijzen op Zwaluwen op het zware zandveld en tegen een sterk en goed op elkaar ingespeeld team. We begonnen de wedstrijd met lichte zenuwen, maar vooral veel zin om lekker te ballen. In de eerste helft begonnen we goed met als kers op de taart (of eh kersen moet ik zeggen) 2 (!) doelpunten van Annika! Het eerste doelpunt was een prachtige backhand tip en het tweede doelpunt was een heerlijk schot ineens na een voorzet op kop cirkel. In de 2e helft hebben zij helaas gescoord, mooi doelpunt: rechtsvoor via achterlijn de cirkel in, pass naar stip en ze kon hem er zo intikken.

De dames van Zwaluwen zijn sterk in duels, niet omdat ze heel technisch zijn maar wel omdat ze zich niet gauw omver laten duwen. Ze zijn fanatiek en fel en willen heel erg graag, dus we moesten echt het ‘gevecht’ aangaan en scherp blijven. Er zitten wat lange, snelle meiden bij en ze kunnen elkaar goed vinden. We hebben hoge druk gespeeld en ik denk dat als we dit weer meer in onze vingers hebben, dit bij hun goed werkt. Zij zetten driekwart press waarbij er soms zelfs iemand doorstapte en bij ons in de cirkel stond tijdens het spelen van de kom! Wie ook erg opviel: hun rechtsachter. Zij liep echt veel mee op en is snel.

Belangrijk dus: scherp blijven, snel schakelen, veel (heel veel) bewegen en snel passen anders komen we er niet doorheen. Ok. Behalve die 2x dan ;-) Hun beide strafcorners waren direct schot op goal.

We hebben met z’n allen geknokt, maar de meeste stemmen voor WotM gingen naar..Francy!

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!