herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    22-04-2018
Tegenstander:    Broekpolder
Uitslag:     Uit Gewonnen 2 - 16

Geplaatst door Liesbeth Groeneweg op 17-04-2018

Wedstrijdverslag

Wouwse Plantage

Dames 1 zondag 27 holes - 22 april 2018

Onze 2e wedstrijd speelden we op de Wouwse Plantage tegen Broekpolder met een andere samenstelling en met prachtig weer gingen we om 10.30 van start met de greensome.
Kim en Liesbeth wonnen overtuigend met 5/3, Tiny en Irma hadden het wat moeilijker maar wonnen 1up en de 2 nieuwkomers Nellie en Petra haalde met 3/1 de laatste 2 punten binnen.
Dus met een 6-0 voorsprong konden we lekker in het zonnetje gaan lunchen.
De middag begon nog met mooi weer, maar er werd onweer opgegeven. Kim die als 1e startte was net op tijd klaar op hole 15 met 5/3, ook Irma had precies op tijd haar partij gewonnen 4/3 en kon naar binnen. Maar Liesbeth, die het echt niet naar haar zin had met het onweer (gelukkig kwam Martin haar zoeken) en Tiny hebben zeker een uur in een schuilhut op de tee van hole 16 gebivakkeerd tot het onweer over was de andere twee flights konden in het clubhuis schuilen.
Liesbeth stond 1 down toen ze eindelijk de wedstrijd kon vervolgen, maar had tot hole 18 nodig om er toch nog een A/S uit te slepen. Tiny die halverwege 5 down stond, maar goed terug kwam stond A/S toen ze verder kon en won toch nog met 2/1. Ook Nellie moest effen schakelen met het onweer, want zij zag haar flinke voorsprong slinken, maar won toch haar partij met 4/2 . Onze laatste single Petra heeft een prima partij gespeeld, ze is goed terug gekomen van een flinke achterstand en moest de hele baan uitlopen wat geen straf was, want de baan was prachtig en ze eindigde A/S.
Dus onze 2e partij hebben we gewonnen met 16-2.
Ook dit keer waren de trouwe supporters weer van de partij en die willen we natuurlijk weer bedanken; Evelyn, Jaimie, Monique, Coert, Piet, Martin en Piet toppie dat jullie er waren.
Volgende week spelen we in Zeeland bij golfclub de Woeste Kop tegen Cromstrijen.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!