herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

Wedstrijddetailsdag_7_eigen_teamfoto.jpg
Datum:    27-05-2017
Tegenstander:    Ittersum
Uitslag:     Thuis Gewonnen 3 - 2

Geplaatst door Marion Bakker op 28-05-2017

Wedstrijdverslag

Niets aan te doen, net geen kampioen

Op het terras onder een parasol (alleen Marco hield het in de zon uit) ontvingen wij deze laatste competitiedag onze gasten uit Ittersum.

Na een kopje koffie/thee of water met een lekkere koek van Sander begonnen Carry en Christian (ja Christian!) aan de singels. En het was warm..... heel warm. En het ergste was: het leek alsof alleen wij er last van hadden. Carry en Christian deden wat ze konden maar helaas gingen de singles verloren. Onze tegenstander had nog 2 punt nodig om veilig te zijn en die waren nu dus binnen.

De herendubbel tegen de roze mannen was mooi om te zien. Marco was helemaal in zijn element want dit was zijn weer natuurlijk. Ook Sander sloeg weer de mooiste ballen. Winst voor ons dus. Onze vaste supporter Mariska had voor heerlijk koele stukjes komkommer en sinaasappel gezorgd, die wij dankbaar tijdens de wedstrijd als doping gebruikten. Alleen wel jammer dat ze ons pasje in de prullebak gooide. Maar wel weer fijn dat ze hem er ook weer uitviste.

In de damesdubbel gingen Monique en ik weer flitsend van start maar halverwege de 1e set raakten we bevangen door de hitte. Toch wisten we de 1e set binnen te slepen en na een korte pauze waren we weer helemaal terug en was de 2e set ook voor ons 2-2 gelijk dus.

Daarna mocht Geert in z'n eentje mixen (best groot zo'n baan helemaal in je eentje). Maar dat kan hij want hij was nog fris. Na een spannende 1e set die we in de tie break wonnen ging het in de 2e gelukkig wat makkelijker. Terwijl ik stond te tollen op mijn benen maakte Geert gelukkig alles aan het net af zodat de partij en de dagwinst voor ons was.

Terwijl de tegenstanders al snel naar huis gingen hoorden wij dat DLTC 2-2 gelijk stond. Zou het dan toch...... Nee aan de foto met proostende DLTC'ers te zien zijn zij kampioen. Geeft niets want wij hebben Patriek Verdriet. Hij zorgde voor een fantastisch (roze) afsluitingsfeest van deze competitie.

Teamies bedankt voor een gezellig seizoen!

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!