herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDag_4_de__tegenstanders.jpg
Datum:    06-05-2017
Tegenstander:    MariŽnheem
Uitslag:     Uit Gewonnen 2 - 3

Geplaatst door Marion Bakker op 07-05-2017

Wedstrijdverslag

Winst door Christian en Sander

Winst door Christian en Sander

Op de heenweg in de auto hadden we het er nog over,we hebben nog geen enkele driesetter gespeeld deze competitie. Terwijl dat toch altijd de meest spannende wedstrijden zijn. Hoog tijd daar verandering in te brengen natuurlijk.

Terwijl de zon doorkwam arriveerden wij op het mooie park in Mariënheem. Lenny, één van de dames van de tegenstanders was nog even terug naar huis in Holten om haar schoenen op te halen want het gaat een beetje lastig op je blote voeten. Barry (jij krijgt de groeten terug Geert), Ruben en Michelle ontvingen ons hartelijk met koffie/thee en lekkere koeken. Christian had het direct al erg gezellig met Michelle en Lenny. En ook Ruben en Barry waren direct op dreef dus de stemming zat er meteen al goed in.

We moesten even wachten totdat er een baan vrij kwam want het damesteam van Drijvers maakte het weer erg spannend. Maar toen kregen we ook kort na elkaar 2 banen dus Sander en Carry mochten aan de bak voor de singles.

Sander won de eerste set makkelijk en verloor de tweede even makkelijk. Tijd voor een spannende 3e set dus en dat werd het. In no time stond hij 1-4 achter. Gelukkig vond hij zijn goede spel op tijd terug en maakte hij 5 games op rij. Ons 1e puntje is binnen.

Carry (natuurlijk net teruggekomen na haar blessure) ging goed van start. De tegenstander was ontzettend goed maar onze Carry won toch maar mooi de 1e set. De tweede set ging heel gelijk op maar toch net met 5-7 naar Michelle. Helaas ging de 3e set ook verloren dus kwam de stand op 1-1. Maar Carry goed gedaan en fijn dat het weer gaat met je pols.

In de mix gingen Christian en ik flitsend van start en haalden we de 1e set makkelijk binnen. De 2e set was een ander verhaal want opeens was het flitsende spel weg. Geeft niet we hebben altijd nog een 3e set en terwijl de supporters (Mariska, Marco en Linde) en onze superinvaller (Ivy) er ook bij waren wisten we de 3e set weer te winnen.

Met een 2-1 voorsprong is het altijd prettig om de dubbels in te gaan. En na de leuke fotoís van Monique en Annelies en wat aanmoedigingen via de app van Geert helemaal.

Ivy en ik moesten in de 1e set even aan elkaar wennen dus die ging verloren. De 2e set waren we helemaal op stoom dus die haalden we met 6-1 binnen. Helaas moesten we de winst in de 3e set aan Michelle en Lenny laten waardoor de stand op 2-2 kwam.

De heren wonnen de 1e set in de tie break en verloren (geheel volgens planning) de 2e set. Dus ook hier een 3e set. Na wat tactische tips van Carry lieten ze echter in deze 3e set geen spaan heel van de tegenstanders en wonnen die met 6-1. Hiermee kwam de eindstand op een 3-2 voor ons.

Tijd voor de hapjes. Die gingen er wel in want het was al ver na etenstijd. En daarna was het nog lang gezellig (deed ons een beetje aan vorig jaar Wijhe denken).

Keurige 3-2 winst weer, binnengehaald door onze fantastische mannen Sander en Christian.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!