herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDag_2_teamfoto.jpg
Datum:    15-04-2017
Tegenstander:    Stadshagen 6
Uitslag:     Uit Gewonnen 0 - 5

Geplaatst door Marion Bakker op 16-04-2017

Wedstrijdverslag

Windkracht 10

Windkracht 10

Een dag voor onze tweede wedstrijd is een nieuwe supporter van ons team geboren, namelijk Liam. Terwijl Christian en Annelies hiervan bijkomen gaan wij op voor de tweede wedstrijddag.

Om kwart voor 1 stipt vertrokken M&M&M en Sander naar Stadshagen. Het was te merken dat we de laatste jaren vaak naar Zwolle zijn geweest want moest Marco vroeger nog wel eens zoeken. Of kwamen we vast te zitten tussen doodlopende wegen, bus-sluizen en slootjes terwijl we de tennisbaan zagen liggen, nu rijdt hij in 1 streep naar Stadshagen zodat we daar keurig op tijd om half 2 arriveren.

Onze tegenstanders die vorige week tegen DLTC gespeeld hadden en daar wat vreemde verhalen over ons hebben gehoord, ontvangen ons hartelijk met een kopje cappuccino, thee en een heerlijk gebakje. Na het eerste kopje namen we ook een tweede want er was toch nog geen baan vrij voor ons.

Ondertussen kletsen de tegenstanders er vrolijk er op los. Zo vertelde Jan Henk dat de tafels, stoelen en lampen in het clubhuis door een lid zelf gemaakt zijn (interessant). Ook kwamen we te weten dat hij gescheiden is en vorige week nog een date in Deventer had. Even dachten wij dat het misschien een date met onze eigen Mariska was maar het bleek met een dame uit Zutphen te zijn. De andere heer, Guus, krijgt elke week les van zijn vrouw (die in een hoger team tennist en vorige week nog bij TCC te zien was) en heeft een erg leuke en beleefde zoon die het helemaal niet koud had in zijn korte broek en t shirt. En hij was heel blij met het cadeautje dat hij van Mariska kreeg. Tineke wilde eigenlijk stoppen met tennissen maar na een time out van een jaar heeft ze toch besloten om het weer te gaan proberen. Veerle (de benjamin) vertelde ons dat ze niet van de single houdt (goh dat komt me bekend voor) maar dat ze nu ze wat ouder is wel wat beter tennist omdat ze haar ‘temperament’ beter onder controle heeft. Goed dat weten we dan ook weer, tijd om te gaan beginnen.

Maar het bleek dat het team van Wijhe (oude bekenden voor ons) een derde set speelden op onze baan. In de kantine ontdekten we de andere dames van Wijhe, waar we vorig jaar nog tot in de late uurtjes mee gefeest hebben. Ze vroegen nog naar Geert. Die zit dus op de Canarische Eilanden maar nadat ik had verteld dat hij graag binnenkort nog eens bij hen langskomt voor deel 2 van de cursus “wat kan er allemaal nog meer op mijn Iphone” waren ze weer helemaal blij.

Ondertussen begon Sander aan zijn single. Ook deze heer moest er aan geloven. Met zijn fantastische bereik veegde hij ook Jan Henk met grote cijfers van de baan. Toen was het tijd voor de damessingle. In de eerst set was er nog geen vuiltje aan de lucht maar in de tweede set kwam Tineke er beter in waardoor het nog ongekend spannend werd. Tennissen met windkracht 10 vereist toch heel ander spel. Toch winst voor ons, dus was de stand na de singles 2-0. Inmiddels waren ook Carry en Mariska gearriveerd. Compleet met thermo ondergoed en warme pantoffels aan.

In de mix werden Marco en Monique niet echt warm. Met grote cijfers walsten ze over de tegenstanders heen. Na een sigaretje (die ze eigenlijk rookte zodat ze met goed fatsoen haar jas weer aan kon doen) wilde Monique wel meteen door. En de jas heeft ze niet meer uitgedaan. Want na een achterstand van 3-4 in de 1e set, bleef Monique de tegenstanders bestoken met geweldige passeerslagen en zo was ook het 4e punt voor ons.

Ondertussen waren Carry en Mariska (onze Die Hard supporters) helemaal blauw van de kou. Na een korte opwarmsessie in het clubhuis, gingen ze keurig weer achter de baan supporteren. Geweldig dames wat een teamspirit.

De herendubbel werd ongekend spannend. Even dreigde het een 3e set te worden toen San en Marc met 5-6 achter kwamen maar met gebruik van uitschuifarmen en “Marco” balletjes bij het net wonnen ze toch de 2e set in de tie break. Hier waren de verkleumde supporters erg blij mee.

In het clubhuis konden we iets opwarmen en genoten we van heerlijke hapjes en een lekkere pasta (had je nu 3 borden op Sander?). Monique vond het ook erg gezellig bij Stadshagen want ze kwam allemaal oude bekenden tegen, die haar nog vroegen of ze haar oranje jas wel eens uitdeed.

Na nog een fotorapportage gemaakt door de vrouw van Guus en wetende dat DLTC een punt bij ZLTB had laten liggen, konden we met een gerust hart terug naar Deventer.

5-0 gewonnen in Zwolle, en wie niet springt ………………………………………


Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!