herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    11-10-2014
Tegenstander:    DVSU MC1
Uitslag:     Thuis Gewonnen 6 - 1

Geplaatst door Frits van der Kuil op 12-10-2014

Wedstrijdverslag

Mooie teamprestatie

Zaterdag 11 oktober, lekker weer en veel supporters aan de lijn. Een mooie ambiance voor wat op papier een mooie wedstrijd zou kunnen gaan worden. DVSU staat voor de wedstrijd op plek vijf. 1 positie hoger dan wij.

Met wat aanpassingen in de opstelling waardoor Femke Boss in de spits gepositioneerd stond Tessa op het middenveld en Anne de positie van laatste vrouw innam begonnen we aan de wedstrijd. Na zeven minuten leverde dit succes op: na een mooie steekpass van Anouk liep Femke Boss haar tegenstander eruit en was de stand 1-0. 5 minuten later kreeg Anne de bal tegen haar handen en dit leverde de tegenstander een penalty op. Deze werd echter keurig naast gekeken door Laura waardoor we er met een sisser van af kwamen. Twaalf minuten voor rust haalde Anouk hard uit en de bal vloog het doel in 2-0. Nog voor de rust gaf Femke Weerdenburg een mooie voorzet waar Yunae op doorliep. Hierdoor kon Femke Boss haar tweede van de morgen.

De in de rust gemaakte omzettingen hadden niet het gewenste resultaat en leidde tot een snelle tegentreffer 3-1. De meiden herstelden zich snel waardoor Yunae 14 minuten na rust de 4-1 kon maken. Hierna onderscheidde Louise zich met een perfect getimede steekpass, waar zelfs de trainster van de tegenstander complimenten voor had, op Yunae wie vervolgens de 5-1 beheerst binnen schoot. Uit een corner van Anne bepaalde Britt drie minuten voor tijd de eindstand op 6-1.

Meiden mijn complimenten voor de inzet die er als team is getoond. Anne heeft een geweldige eerste helft als laatste vrouw laten zien. En ook het uitproberen van Femke Boss voorin had niet beter kunnen uitpakken. Een aantal zaken liepen nog niet perfect maar al met al hebben jullie een goede wedstrijd gespeeld.

Gastauteur: Anouk van Elteren

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!