herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    12-03-2017
Tegenstander:    FC Grassjotters
Uitslag:     Uit Gewonnen 1 - 2

Geplaatst door Matthias Stamper op 16-03-2017

Wedstrijdverslag

Verslag + Lul van de Week vs FC Grassjotters

Dag beste sportliefhebber,druiven, supporter EN teamgenoten! Hierbij volgt HET lang verwachtte verslag van Opper Druvve himself! Eerst eventjes melden dat indien uw verslaggever nog een wedstrijd kan spelen dit jaar hij met plezier de verdiende T-shirt zal dragen!

En dan nu veel leesgenot toegewenst!

Zondag 12-03- 2017, stond een zware verplaatsing naar Zwevegem op het programma! De Grassjotters zijn een te geduchten tegenstander. Waar we als ploeg zeker en vast zouden moeten knokken om dit tot een goed einde te brengen. Daarbij komt dat SVK erg gehavend aan de partij moest beginnen. Maarliefst 7 spelers waren geblesseerd/geschorst dus dit werd een heuse opdracht! Maar wie aan de top meedraait moet dit zien te overleven en bovendien werd zal de mentale weerbaarheid tijdens deze wedstrijd zeker op de proef gesteld worden! Het begon in de vroege ochtend omstreeks 8h10 in Jansan, waar iedereen verzamelde om richting Zwevegem te cruisen, al dan niet in een van de gekke BMW chizzle cars, al dan niet van baasje lief! Al vond ik persoonlijk de techno car van de Meyerkes heavy shit. Tot de cd na 2 min briel bleek te zijn. Net voor aankomst waren er wat veranderingen gebeurd aan de weginfrastructuur waardoor onze ordinaire bmw’s toch eventjes hun ‘kludge’ kwijtwaren… Na deze typische verschijning vonden we dan toch onze weg tot aan hun kleine veld! Opwarmen geblazen!! De ploeg werd gezegd: Lycke, Ulle,Dimi,Sander verdedigden zoals vele zondagen alweer ons doel! Jens Stampraaa moesten het gevaar opvangen op het middenveld waarnaast Jarne en Jeroen moesten infultreren langs de flanken! Jonas speelde centraal voorin en hij kon de passes kwijt aan Tankie en Greetje die ongetwijfeld voor doelgevaar zouden zorgen! Op de bank waren JM/Piet klaar om in te vallen indien zich problemen voordeden op het veld. Jaja jullie horen het goed JM moest uit noodzaak nog es zijn lederhozen aandoen waarmee hij tal van doelpunten scoorde! Een ding was zeker, het beloofde een spannende wedstrijd te zijn!

De wedstrijd wordt opgang gefloten met een stralende zon op het veld! In de eerste 10 minuten gaat het bij beide ploegen voorzichtig. Bij SVK lukt het iets beter om combinaties op te zetten, vooral de flanken lopen enorm goed en werken veel om de bal te vragen en acties op te zetten! Plots wordt het spel stilgelegd omdat de scheidsrechter de grond van dicht gezien had, hij had gestruikeld in het gras tot groot joleid aan zijlijn! Kort na het incident, 15 de minuut ondertussen, beslist uw verslaggever om herstenat te halen wanneer een mooi actie vanop links komt. Tankie zet de bal enorm hoog voor! De bal komt op het achterhoofd van Jeroen terecht (die geposteerd stond aan de 2 de paal!). Het leek alsof Jeroen achteruit naar het doel kopte, de bal komt in de weg waar Jens eveneens geposteerd stond, hij heeft de intensie om er ook zij ‘ulle’ tegen te smijten maar hij raakt de bal net niet. Daarna is de Keeper van de tegenstander aangenaam verrast! Waardoor de bal klungelig links in het doel verdwijnt! SVK staat 0-1 voor!!! Daarna gaat het voor de wint voor SVK, in de 18 de minuut komt de bal via verschillende stations bij Jonas terecht. De verdediging van de andere ploeg weet eventjes niet waar ze het hebben, Greetje ziet een mogelijkheid en loopt zich vrij via rechts. Daar gaat de bal dan ook heen. Grete kan alleen op doel afgaan, hij werkt koelbloedig af. Schitterend afgewerkt, koelbloedige killer! 0-2 SVK!!! Daarna voelt de tegenstander dat er iets moet gebeuren. Er komt druk van hun kant, in de midden lopen enkele erg goede voetballers rond bij Grassjotters, dit heeft Jens wss wel gemerkt. Hij maakte dan ook regelmatig een ‘professioneel’ foutje, die hem gelukkig geel bespaard heeft! 25 ste minuut ondertussen wanneer een tegenstander op doel kan gaan en trappen, lycke pakt uit met een puike redding! Niet veel later (30 ste !! Minuut) komt een bal vanop rechts, deze wordt voorgezet en de tegenstander kopt (gelukkig maar) in het zijnet! SVK was dus gewaarschuwd. Dat dachten we althans, plots is het toch raak, een actie gaat via de middan van de tegenstander waardoor een speler alleen voor lycke kan gaan. Hij komt goed uit maar de tegenstrever is net iets sneller op de bal en tikt hem mooi naast lycke in doel. 1-2…. Daarna wordt gretig verder gevoetbalt, de bal komt in de 35 ste minuut via links, Ulle gaat naar de bal maar wordt ‘plots’ getackeld door GOD.... Slecht geweten Ulle? Zo wordt de eerste heflt uitgevoetbald en gaan we de rust in met een voorsprong. Een ding is zeker de wedstrijd is nog niet gespeeld!

In het begin van de 2 de helft wordt gezegd wie last heeft dat deze kan vervangen worden. Welliswaar zijn er 2 vervangingen mogelijk, dit wil zeggen dat veel spelers moesten doorzetten! In de 52 ste minuut een kans op de rechterflank via Jeroen, maar hij besluit op de keeper! De andere ploeg put toch vertrouwen uit hun combinaties en kommen opzetten met fraaie acties en kansen, SVK heeft het moeilijk om stand te houden tegen de organisatie. Maar de verdediging werkt perfect samen en houdt alles goed dicht achteraan! Jeroen valt tot overmaat van ramp uit door een verrekking aan de lies, een oude blessure. Sterkte Jeroen! En daar komt hij dan, JM betreedt het veld, voor één keer dit seizoen werd Greetje ontgeven van de status als oudste hoop vlees op het veld! in de 63 ste minuut is er een goede kans voor de bezoekende ploeg, Jm zet een combinatie op met Jarne via links, die snijdt naar binnen en kan de bal net niet voorbij de doelman spelen. Voor SVK is het zaak van standhouden, de match bloed wat dood. Erg veel spektakel moeten we niet meer verwachten, tot er plots toch nog opschudding is. Jens die een zeer verdienstelijke maar moeilijke partij had, begaat een foutje op een van hun middenvelders. Die is op zijn beurt gefrustreerd en haalt uit met een imense mongol trap, waardoor hij rood krijgt. Grassjotters nog 10 minuten met 10 man!

Maar daarna gebeurd bijna het onwaarschijnlijke, daar waar SVK de match probeert uit te voetballen komen we toch met de schrik vrij, een vrije trap wordt op doel getrapt, de bal kan echter niet onmiddellijk onschadelijk gemaakt worden. Waardoor lycke uithaalt met alweer een redding, maar dan nog is de bal niet in de hande van onze keeper en moet hij nogmaals een onwaarschijnlijke redding uit zijn hoed toveren om de bal onschadelijk te maken! Al een geluk dat we Tom hebben, Proficiat man! Na deze actie was het toch bang afwachten tot het eind signaal, iedereen had zich enorm ingespannen en ervoor gevochten! Tot dan uiteindelijk de scheidsrechter affluit. Een hele opluchting aan de kant van SVK, die hier messchien op een diefje de 3 punten komt halen. Maar voetbal is voetbal en wie meest scoort wint (uit de citaten van tom f*cking soetaers).

Om af te sluiten wil ik zeggen dat de Grassjotters hun pinten de temperatuur hadden om van te kotsen, maar deze toch uitvoerig benut werden om stressfracturen te vermijden. Ik wens jullie een ware proficiat, we zitten op titelkoers! En de weerbaarheid van onze ploeg is fenomenaal!

Tot snel! 000/0001/31958LUL VAN DE WEEK


Ulle ‘and the tackle of God’ Taillieu

Ulle wordt genomineerd omdat hij een uitstekende match leek te spelen! Maar iemand besliste daar toch anders over. Dat God hem tackeld geeft niets te maken met zijn spelletje op het veld, maar naast het veld. Wat is er dat wij niet weten?


Jens ‘BMW BOY’ Vercruysse

Jens wordt (alweer) genomineerd omdat hij (alweer) toonde hoe hij in auto moest rijden. Daaruit volgt dat erin geslaagd wordt om (alweer) mis te rijden op verplaatsing. Toch speelde Jens een verdienstelijke partij. En toch wordt hij hierbij genomineerd (alweer). B(rol) M(et imens achterlijke) W(egcomputer!)


Kevin ‘Tecno boy’ Demeyer

Denayer wordt genomineerd omdat hij als beachboy in Jansan aankwam, niets leek hem te gebeuren vandaag. Maar daar kwam snel verandering in! Nog geen 5 minuten opweg en na al de goede commentaren ivm de golf van zijn zus. Slaat de CD vol tecno door. Daarbij komt dat telkens we van stilstand moesten vertrekken, Kevin ons zei hij niet mocht stilvallen en vertrok in overtoeren als oud pereltje die zijn rijbewijs allang ingetrokken moest zijn. Hij heeft naar mijn zeggen ½ benzine tank opgesoupeerd met naar zwevegem te ‘cruisen’. Genomineerd wordt hij!

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!