herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

Wedstrijddetailsvvgz_thuis.jpg
Datum:    03-10-2020
Tegenstander:    VVGZ 7
Uitslag:     Thuis Verloren 3 - 4

Geplaatst door rene Nederlof op 04-10-2020

Wedstrijdverslag

Drechtstreek8 8 laat zich verrassen door VVGZ 7

Na afloop van vorige week bleken sommige spelers een verkoudheidje opgelopen te hebben en uit voorzorg stonden zij dus niet op de spelerslijst.
Ouwe reus met zijn netwerk binnen Drechtstreek kon de nodige extra mankracht optrommelen. Dat waren veldspelers Lars, Kelvin van het 9e en Keeper Robin Plieger van het 6e.
Scheidsrechter was Ed den Dunnen voor een helft want die wilde de 2e helft wel weer eens tegen een balletje trappen. Nou waar kan dat beter om je carriére opnieuw leven in te blazen dan in Drechtstreek 8.
Ouwe Reus had de volgende opstelling op papier gezet . In de goal dus Robin. Verdediging vlnr Denes, René, Frank en Adriaan. Middenveld GertJan, Lars,Martin en Timo spitsen Kelvin en Patje.
Reserve Daan en Buks.
Het 8e begon vol overtuiging aan de wedstrijd en zette de tegenstander vol onder druk. VVGZ wist zich de eerste 10 minuten geen raad en kon alleen de lange bal naar voren of de zijlijn hanteren. Nadat onze eerste storm was gaan liggen en 2 kansen hadden liggen om de score te openen kroop VVGZ uit zijn schulp . Het begon een gelijkwaardige wedstrijd te worden met een licht overwicht op het middenveld door de tomeloze energie van Lars en Martin die toch wel veel dicht moesten lopen.
In de 25e minuut gaf Frank een goede diepe bal maar door het natte veld gleed de bal net te snel door voor Kelvin. Hetzelfde gebeurde enkele minuten later toen René, Martin diep wegstuurde deze nog wel tot een schotje kwam maar de keeper de bal nog net zijn hak ertegen kreeg. Timo wist de paal nog te raken.
Aan onze kant kon Robin zich onderscheiden door een hard schot en een kopbal tot hoekschop te verwerken. En zo ging het tamelijk gelijk op totdat René een moeilijk te controleren bal op Adriaan gaf waar de spits van VVGZ als de kippen bij was en geheel tegen de verhouding de bal in de verre hoek binnenschoot.0-1
Het 8e raakte hier even van slag en begonnen op elkaar te mopperen en konden geen vuist meer maken dus gingen we de thee in met een minimaal verschil.
Dat verschil moest door de wissels goedgemaakt worden. Scheidsrechter Ed kreeg een blauw-wit shirt aan en werd op de linkerflank geposteerd. Daan en en Buks maakte de 11 verder kompleet.
Hoe het mogelijk was wisten we achteraf nog steeds niet maar feit was dat we na tien minuten tegen een 0-4 achterstand aankeken.
Waar ging het mis ? Frank werd door René een linie naar voren gestuurd om het middenveld in handen te krijgen terwijl Buks en Adriaan op de mandekking werd gezet.
Het lef werd beloond en met een prachtige lange crossbal van Frank wist Kelvin de bal toch nog naast te schieten. Maar door de druk naar voren en zorgvuldig op te bouwen begon de VVGZ verdediging te scheuren. Kelvin wist toch na een scrimmage voor de goal de 1-4 binnen te prikken en zodoende de druk verder op te voeren.
De trukendoos ging open bij de tegenstander maar wij lieten ons nu niet meer uit ons spel halen. Het was Lars die de 2-4 maakte en de spanning terugbracht.
De ene na de andere hoekschop was voor ons en bij één van die hoekschoppen zag Frank zijn ingeschoten bal door een veldspeler met de handen uit het doel getikt worden. Scheidsrechter v. Dalen kon niets anders doen dan een strafschop toekennen. Lars nam plaats achter de bal en schoot zijn tweede van de middag erin.3-4.
VVGZ was kapot gespeeld en wij wilden heel graag minimaal een gelijkspel over de streep trekken, maar met tijdrekken en gevoel voor toneelspel konden zij toch met een overwinning richting Zwijndrecht.
Met 6 doelpunten in een tweede helft had het publiek natuurlijk waar voor zijn geld kunnen hebben maar helaas gelden de corona regels ook op ons sportpark. Als de regels weer wat losser worden kom dan zeker een keer bij het 8e langs de lijn. Spektakel verzekerd.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!