herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

Wedstrijddetails4155E8FA_0D54_429A_ACCA_0B7EF5FBCD65.jpeg
Datum:    26-09-2020
Tegenstander:    Pelikaan 9
Uitslag:     Uit Verloren 4 - 0

Geplaatst door Dirk Luteijn op 27-09-2020

Wedstrijdverslag

Drechtstreek 8 gemakkelijke prooi voor het 9e van de Peli’

Op het ongezellige veld “E” aan de overkant van de weg gelegen van het Pelidome speelde het 8e de 2e competitiewedstrijd van de nieuwe competitie. Doordat er door 2 gelijktijdige ongelukken flinke files stonden op zowel A15 als ook de A16 druppelden de teams pas vlak voor de wedstrijd binnen. De wedstrijd stond tevens in het teken van de nieuwe generatie: speelt Timo als zoon van GJ al een tijdje bij ons zo begon bij aanvang van het seizoen Tibor voor zijn onfortuinlijke sleutelbeenbreuk als zoon van Denes en zou deze middag Mats tijdens de tweede helft zijn debuut in Drechtstreek 8 maken. Helaas was papa Dirk geblesseerd maar coach Ouwe Reus maakte dankbaar gebruik van zijn assistentie. Ook dank aan L1 Sas die zijn kameraden ondersteunde als grensrechter gedurende de hele wedstrijd.

Coach Ouwe Reus was door de file iets vertraagd zodoende nam Dirk de honneurs even waar. De opstelling was Dinand in de goal (dank voor deze invalbeurt bij afwezigheid van Maikel!!) Achterin vrnl Buks/Frank/ René en Jeroen. Op het middenveld startten Timo/Marcel/Daan en GJ. Chris speelde vlak achter spits Martin. Derhalve moesten Patje/Denes/Adriaan en Mats op de bank plaatsnemen. De Peli’s waren een mix van jong en oud maar al gauw werd duidelijk dat Drechtstreek 8 een moeilijke middag zou krijgen. Beweeglijke spitsen die constant wisselden van positie en een goed voetballend middenveld noopte blauw-wit tot tegenhouden. Dit hielden we een kwartier vol: na een mooie aanval werd de bal van links naar rechts gespeeld waarbij een vrijstaande Peli Dinand kansloos liet: 1-0. Deze stand werd verdubbeld na een hoge bal in de zestien waarbij de verder foutloze Dinand zich verkeek. Na de 2-0 blesseerde René zich licht aan de rug maar kon gelukkig wel verder spelen. Enige wapenfeit voor de goal van de Zwijndrechtenaren was na een mooie pass van Frank op Martin die verzuimde te scoren óf breed te leggen op de meegelopen Chris. Het was te danken aan een aantal knappe reddingen van Dinand dat de uitslag niet hoger uitviel voor rust.

Na wat omwisselingen in de rust doorgevoerd te hebben (Adriaan voor Buks, Denes voor Jeroen, Patje voor Chris en Mats voor Daan) begonnen we de tweede helft. Er bleek wat meer rust en voetbal binnen Drechtstreek 8 alhoewel de Peli’s dit wellicht ook toelieten. Timo werd op randje buitenspel weggestuurd en vond helaas de keeper op zijn pad en Martin werd vaak getrapt en vastgehouden: iets waarvoor de plaatselijke scheidsrechter niet of nauwelijks floot. Het debuut van Mats bracht wat meer balbezit in de ploeg: dit zonder echt dominant naar voren te worden. Gert-Jan wisselde zoals afgesproken na een kwartier met Daan. Na balverlies omtrent de 70e minuut werd de verdediging om René uit zijn voegen gespeeld en stond de 3-0 plots op het scorebord. In de laatste 10 minuten ging de strijd op en neer waarbij het 8e een doelpunt had verdiend. In plaats van de ere-treffer viel de vernietigende 4-0 in de slotfase.

Helaas viel er niets te halen deze middag. Maar volgende week begint de wedstrijd weer op 0-0. Drechtstreek 8 speelt dan tegen VVGZ 7 thuis: aanvang 16.15 uur. Spektakel verzekerd. U komt toch zeker ook (op anderhalve meter)?

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!