herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsIMG_20180519_163944.jpg
Datum:    19-05-2018
Tegenstander:    VVGZ
Uitslag:     Thuis Verloren 1 - 9

Geplaatst door rene Nederlof op 21-05-2018

Wedstrijdverslag

VVGZ speelt met Drechtstreek 8

Uit 4-4 met moeite overeind gebleven dus thuis zouden we net als we dachten tegen Lekkerland punten kunnen pakken.
Nu met oud-speler Eddy Nederveen in de gelederen die de eerste helft de vlag hanteerde en de 2e helft een comeback maakte in het 8e .

Maar het 8e was niet opgewassen tegen de jeugd en dadendrang van VVGZ. Vanaf de eerste minuut werden we op eigenhelft vastgezet en was eronderuit voetballen erg moeilijk.
De doelstellingen werden dus al snel bijgesteld bij een 0-3 achterstand om eerst zelf te scoren en dan onder de 10 blijven.
Beide doelstellingen werden bereikt . Martin met de 1-4 nam in de topscoorder stand de toppositie voor zich alleenmet 10 gescoorde doelpunten en Ricardo bleef steken op 9.
Goed 1-5 bij rust en VVGZ ging lekker de 1-9 betekende ook de 100e tegentreffer voor het 8e dat volgende week nog wel IFC de rode lantaarn kan overdragen en dan zelf een na laatste kan eindigen in een competitie waar de tegenstanders op een enkeling na allemaal 20ers waren.
Allemaal scorebord journalistiek maar moest toch even vermeld worden in principe kijken we niet naar de tegenstander maar gaan we uit van eigen kracht.
Volgende week dus IFC afsluiten bij WNC en dan voorbereiden op volgend seizoen waar we er vanaf het begin zullen staan.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!