herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsIMG_20180510_114423.jpg
Datum:    10-05-2018
Tegenstander:    Nieuw Lekkerland
Uitslag:     Thuis Verloren 0 - 4

Geplaatst door rene Nederlof op 11-05-2018

Wedstrijdverslag

Drechtstreek 8 heeft niet het heilige vuur tegen Lekkerland

Na de 5-5 uit hadden we verwacht dat we thuis zeker weer minimaal een punt konden pakken . Op het hoofdveld van onze vereniging werd deze partij afgelopen hemelvaartdag gespeeld.
Al tijdens de warming up bleek er een heel ander team te staan dan 2 weken geleden , met maar liefst 4 A1 spelers en 2 uit het 2e van Lekkerland konden we dus weer vol aan de bak.
De eerste aanval van Lekkerland was gelijk een doelpunt en het spelbeeld veranderde niet , heel de eerste helft speelde Nieuw-Lekkerland op onze kant en stond Martin alleen tegenover 2 soms 3 verdedigers dus die kwam er ook niet doorheen.
in de 37e minuut besliste Lekkerland de wedstrijd en scoorde de 0-2.
Vlak na rust was er gelijk de 0-3 waarna Lekkerland het een beetje liet lopen en wij eindelijk aan meevoetballen kwamen. Met kansen voor Patje en Martin hadden we het idee dat we in de wedstrijd kwamen maar niets vandat .
Er waren wel meer duels te zien maar de beslissende pass of controle ontbrak er dan net aan. Tegen het einde van de wedstrijd kreeg Lekkerland nog een vrije trap van scheidsrechter F.Bloemscheer , die weer uitstekend floot trouwens , en hieruit werd ook nog gescoord 0-4 eindstand.
Gelukkig scheen het zonnetje nog en was de kantine open dus werd er nog even nageborreld over deze kansloze wedstrijd.
Fotograaf Piet v.Beest heeft een mooie serie foto's gemaakt die op de website zijn te zien onder het kopje" media" Drechtstreek 8 bedankt Piet het is een mooie serie geworden ,beelden zeggen genoeg maar ,gelukkig heb je niet gefilmd. ; )
https://www.vvdrechtstreek.nl/1218/drechtstreek-8---nieuw-lekkerland-8/?type=1&from=0

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!